torsdag 16 november 2017

Efter vissa påtryckningar som ..


.. åtföljdes av en detaljerad och pedagogiskt utformad instruktion, har jag ägnat större delen av dagen åt att sortera mina etiketter så att det nu är möjligt att hoppa över nutidsgnället och gå direkt på hund-, katt och djurinlägg i en alldeles ny sökruta.

Den som söker på något annat får chansa på att något dyker upp. Åtminstone fram till vårdagarna när jag hoppas att jag fått ordning på resten som är så osorterat att inte ens jag själv hittar vad jag skrivit tidigare.


De olika valrörelserna är i alla fall oordningssamt och till största delen samlade under ”valet 2010”, ”valet 2011” och så vidare. I övrigt råder fullständig kaos.

Spridda vardagshändelser finns tillsammans med de djuriska inslagen under "vardagstankar" .. till största delen i alla fall. Hoppas jag?

4 kommentarer:

 1. Vilket ljus i novembermörkret! Äntligen kan jag läsa om dina katter och hundar i "samlad form"! Man vill ju bara ha mer och mer! Som undersåte till katt med tydligt siameskynne känns det dessutom skönt att dela sina något udda erfarenheter med någon. Förstår att sorteringen tagit tid, men tack!

  SvaraRadera
 2. Nu har jag länkat till dig på min blogg, hoppas du tycker det är ok? Eftersom jag har en ren kattblogg har jag tipsat om att söka på "katt" eller "Maurice".

  SvaraRadera
 3. Hej, har hittat hit via Gustavs blogg och med stort nöje läst om katterna. En undran: var det möjligen du som för ganska många år sedan hade Hittekattens blogg? Minns att jag många gånger skrattade så tårarna rann. Mvh Agneta.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jodå, det var det. Du kan nog hitta henne bland katter och kanske till och med på Hittekatten någonstans.

   Radera