torsdag 30 maj 2013

Green green grass of home?

Jag saknar ord!

Det är inte ofta det händer, men när jag ser rubrikerna på Aftonbladets hemsida, varje gång jag tittar in för att se om det har hänt något, så blir jag fullständigt stum.

Bara rubriken .. Vad ska du göra åt sexnöden i Sverige .. Göran Hägglund? .. får mig att undra om jag drabbats av hallucinationer eller av delirum efter det blygsamma glaset vin jag inmundigade i samband med middagen??

Så läser jag Eva Franchells krönika, "På livets räckmacka ända ner i sängen", och bestämmer mig för att leva ett vitt och alkoholfritt liv från och med i dag.

Något är fel på Aftonbladets redaktion .. det känns helt klart. 

Men vad? 

Inte kan man väl tro att journalisterna, krönikörerna och redaktörerna sitter och krökar på betald arbetstid?

Men så slår det mig.

Naturligtvis!!

Det måste bara vara någon som odlar eller bränner förbjudna krukväxter i närheten av tidningens ventilationssystem!!

Det är ju fullständigt självklart .. någon annan förklaring kan jag inte hitta till de fluffiga och luddiga tolkningarna som medarbetarna gjort av United Minds undersökning av svenskarnas sexvanor. En undersökning som, i åtminstone ett fall, är gjord bland så få medborgare att den innehåller brasklappen .. "Antalet svarande är inte tillräckligt för att urvalet i de minsta partierna ska vara representativt. Skillnaderna mellan partierna är alltså inte statistiskt säkerställda.”

Aftonbladets högtflygande, sexigt rosafärgade plan verkar vara att vinna valet åt sossarna genom att påstå att den nuvarande regeringen "stulit" medborgarnas sexualitet? Att en vanlig svensk hellre sitter klistrad vid sin Iphone, Ipad eller dator än stänger av och tar sig en svängom i sänghalmen är Fredrik Reinfeldts fel och att det inte finns en myndighet som kontrollerar och strukturerar dessa missförhållanden är Göran Hägglunds fel!!

Gud bevare mig för att ha dessa herrar i sovrummet och VAD är det egentligen för visioner som sossarna, med Stefan Löfven i spetsen, tänker förverkliga om de vinner regeringsmakten?

Förmodligen tittar de i backspegeln och inser att vid tiden för socialdemokratins födelse var sex den fattiges enda nöje och något som de rika kvinnorna förväntades att så ut med .. medan de tänkte på något annat.

Och så moderniserar de det omoderna och vänder på steken och ... vips!! ... så är sex ett överklassnöje medan den fattige .. får tänka på något annat?

Facebook, twitter, träning, shopping .. eller något annat betungande.

Finns det ingen som kan ta och kolla upp ventilationssystemet eller personalmatsalen på Aftonbladet?

För här finns det något ohälsosamt och sinnesförvirrande begravet, sanna mina ord!Men .. om det nu är de rika som orkar ha sex och Göran Hägglund måste hjälpa resten? Hur gör vi då med de "fattiga" som dristar sig till att ha ett rikt sexliv .. helt utan tillgångar och stor bostad??

Ska man börja oroa sig för straffbeskattning? Kommer begreppet olagligt "svart  sex" bli ett spöke som vi kan skrämma våra barn med om det börjar fundera på det motsatta könet innan stats- eller socialministern sagt sitt? Måste vi gömma oss för sexpejlare om vi inte betalat vår sexlicens, om sossarna vinner valet 2014?)

22:00/knyckt från Fnordspotting. Dagens citat:
"Sexualiteten är inte bara en klassfråga, utan också en fråga om kön."

(Eva Franchell)

Tack Eva Franchell för dagens gapskratt!!


AB, AB, AB, AB, DN,

12 kommentarer:

 1. Jag får inte ihop att någon över huvud taget kan vilja att KD skall engagera sig än mer i underlivsfrågor.

  Det kan inte bli bra. :-)

  /Henrico

  SvaraRadera
 2. "Någonting håller på att hända" på Aftonbladet. Eller hur det nu var. Öhm.

  Samlagschock på Aftonblaskan - sexstatistiken rasar.

  SvaraRadera
 3. Blev tvungen att illustrera fenomenet med en bild...

  SvaraRadera
 4. Syrebrist på AB Skicka in syrgastuber.

  SvaraRadera
 5. Undrar om
  inte Frankell lider av en osedvanligt lång posttraumatisk stress efter sin bästis Anna Linds bortgång. Den oordning i hjärnvindlingarna hon visar upp i artikel efter artikel pekar på att hon borde ta en årslång timeout om AB ska kunna hålla ansiktsfärgen hela vägen fram till valet 2014. Värre än så här kan det faktiskt inte bli.

  SvaraRadera
 6. Gode tid, hon kan väl inte mena allvar med detta. Hur komiskt som helst - som ett manus för en ståuppare.

  SvaraRadera
 7. AB = Avfalls Bolaget

  SvaraRadera
 8. Från barnfattigdom till sexfattigdom. Det blir barnfattigt utan sex. Vad kommer härnäst?

  SvaraRadera
 9. @sudde

  Kollektivt kåtslag? Så pass att man måste elda bilar för att få utlopp för sin sexuella frustration?

  SvaraRadera
 10. Tina Häll31/5/13 18:18

  Jag trodde inte heller mina ögon när jag såg löpsedeln...men ändå så kändes det så typiskt svenskt, landet där man kan skylla ALLT på den sittande regeringen. Alliansen vill ändå att vi ska ta ansvar själva, blir det sosseregering nästa gång så får vi kanske deklarera sexvanorna, eller hur har de tänkt sig...

  SvaraRadera
 11. Skrattade så mycket att det t o om blev fel: ROFL :D

  SvaraRadera