lördag 24 november 2012

Egentligen är det ju rätt tragiskt ..


.. för man kan ju inte direkt påstå att de har flyt med sina slogans, sossarna.

När Mona Sahlin ville bli Sveriges Barack Obama och höjde rösten och utropade .. "S - we can! .. så var hon inte medveten om att föreningen Swecan var namnet på en organisation för dem som var intresserade av cannabis och när nu Stefan Löfven höjer rösten och utropar att sossarna är det nya Framtidspartiet så har han ingen aning om att det ursprungliga Framtidspartiet är en variant på Sd som verkar för begränsad invandring.

Finns det verkligen ingen som kontrollerar sådant på Sveavägen 68? Själv googlar jag friskt innan jag publicerar sådant som jag vill vara bergsäker på INNAN jag skriver eller säger det. Nu väntar jag med spänning på nästa försök .. ska det ändå bli Baylans favorit .. Frihetspartiet , som han uppenbarligen inte heller kollat upp .. eller Jobbpartiet.

Spänningen är oliiidlig.

Vårt nya Framtid(s)parti verkar inte riktigt leva i samma framtid som vi andra?


DN, SvD, AB, ABGP, Skånskan, HD, DO,

2 kommentarer:

  1. Efter att ha blickat bakåt i 20 år och obeslutsamt flackat runt med blickarna i fem år, har vi nu beslutat att vända blickarna mot framtiden. Framåt marsch - Alla skall med!

    SvaraRadera
  2. Lite ot men ville bara visa på att bara för att vi själva inte ser att vi har kultur så verkar det inte stoppa andra från att se att vi har det...

    http://www.dn.se/nyheter/varlden/britterna-vill-fira-svensk-jul

    SvaraRadera