måndag 12 november 2012

SD och de sju bävrarna?


Bävern borde vara samlande symbol för våra sju etablerade, förträffliga partier .. som Den sjätte mannen kallar sjuklövern .. eftersom de är lika ivrigt och målmedvetet upptagna med att gnaga sönder det åttonde partiets mest hörda budskap som vilken bäver som helst.

De varken ser eller hör något annat?

Men medan de gör det, så satsar det åttonde partiet på att bredda sin politik, höja sin kompetens, tvätta sitt varumärke och på att .. under största möjliga tystnad .. plocka russinen ur kakan för sina kollegor.

Säga vad man vill om Jimmie Åkesson .. men ingen kan anklaga honom för att vara dum.

Och medan han bygger en socialmoderat folkhemsbild som ska passa alla som inte längre känner igen sig i samhället .. så är våra etablerade politiker blint upptagna med att gnaga på den främlingsfientliga trädet och .. i likhet med den verklige bävern .. ser de inte vad som händer medan de gör det.

Jag har läst budskapet på Sverigedemokraternas hemsida, både innan partiet blev invalt i riksdagen och i dag. Det är en avsevärd skillnad .. från att ha varit torftig och lätt svävande på målet börjar den bli väldigt tilltalande och trovärdig för den som bara läser rubriker och önskad målsättning. 

Det vill säga, majoriteten av väljarna.

Hej då Kristdemokraterna .. för SD vill höja vårdbidraget, sänka skatten för pensionärer, se till att det blir fler trygghetsboenden, förbättrad matkvalitet inom äldreomsorgen, ge utökat stöd till anhörigvårdare och skapa trygghetsprogram för att bekämpa brott och övergrepp mot äldre.

Morsning Vänsterpartiet .. SD vill att makten ska återföras från EU till svenska folket, därför att EU inte blev "ett samarbetsprojekt utan ett överstatligt organ som allt mer börjar likna en federalistisk stat."

Godnatt Centern och Miljöpartiet .. SD vill ha ett stopp för vidare höjningar av drivmedelsskatten för att inte bestraffa människor på landsbygd som inte har några alternativa transportmöjligheter ...

.. i fråga efter fråga så plockas russinen ur och förvandlas till rena hälsokosten i Sverigedemokraternas tappning.

Ingen lägger märke till att det främlingsfientliga och rasistiska trädet har ersatts med en stor skylt som pekar ut Socialdemokraterna och Alliansen som handlingsförlamade när det gäller landets flykting- och invandringspolitik. Vilket gör att ansvarsbördan för de främlingsfientliga och rasistiska strömningar i samhället långsamt förflyttas.

Försvara er mot det .. om ni kan?

Och procentenheterna dalar för våra etablerade politiker som envist gnager vidare på sitt träd utan att se vad som händer.

Jag är helt enig med Johan Westerberg; Jimmie Åkesson är nog Sveriges skickligaste spin-doctor just nu .. även om jag helst sett den kompetensen inom något annat parti.

4 kommentarer:

 1. Skrämmande, oroväckande och kvinnorna! Hur tänker de! Förlust för media och övriga etablissemanget. Seger för svenska folket och demokratin. Hoppas det bär ända in i kaklet.

  SvaraRadera
 2. Även jag inser vilken skicklig politiker som SD har som partiledare och han är nog inte heller den enda inom SD som är det. Även jag hade sett att dessa skickliga politiker hade haft en annan partibeteckning...

  SvaraRadera
 3. Gräsrötterna inom LO har aldrig historuískt varit invadrarförespråkare så att SD "vunnit" över folk? inget konstigt alls.

  SvaraRadera
 4. Det är för mycket som knakar i Sverige, besparingar, arbetslöshet, fler varsel, bostadsbrist och jag vet inte hur många sk utanförskapsområden det är idag. 250?

  Det är inte invandrarnas fel att de kommer, det är våra politiker som i decennier förnekat att det funnit pyrande problem och fortsatt förespråka en "öppen och generös" invandring. Idag med både somaliska anhöriginvandring med kanske minst 50% analfabeter samtidigt som Syrier flyr inbördeskrig ... bostadsbristen är ett fantastiskt faktum och varslen duggar. F-n ta våra idioter till politiker som bäddat för den sociala katastrof som är på väg.

  SvaraRadera