lördag 22 februari 2014

Jag riktigt längtar efter att Melodifestivalen ..

.. ska börja? 

Det är egentligen inte riktigt klokt, men efter att ha genomlidit tre delfinaler där den ena har var sämre än den andra och den tredje var sämre än de båda första tillsammans .. så är det med stor förväntan jag kommer att bänka mig för att se om det är möjligt att den fjärde blir ett större bottennapp än den tredje.

Nu talar jag alltså om mellansnacket och det som kallas pausunderhållning. Själva tävlingen kan jag inte uttala mig om eftersom jag är så totalt omusikalisk att det nästan liknar kompetensen hos manusförfattarna på SVT.

Men jag sitter snällt där jag sitter, eftersom Maken är musikalisk för oss båda och verkligen hör saker som jag inte ens visste att någon kunde höra??

Men ett dåligt manus, innehållslösa texter och obekväma programledare .. det känner jag igen.

Förra lördagen toppade SVT laget med Johan Glans och Björn Gustafsson, vilket resulterade i den garanterat sämsta delfinalen någonsin. I kväll kämpar man om telefonröstarna som av någon anledning inte telefonröstar? 

Det ska bli sååå spännande att se vilka medel som kommer att användas för att vända den trenden? 

Nakenchock??

Anders Jansson får klä ut sig till ytterligare något könsöverskridande eller till könsneutralt barn?

Nour El Refai står upp för sina orakade ben, eller flashar annan orakad kroppsdel tillsammans med KÄND skådespelare eller artist som fått oanständigt mycket betalt för att säga ... glöm nu inte att rösta på ditt bidrag. Det är OERHÖRT JÄMT just nu?

Jag är oerhört förväntansfull och har till och med bakat en marängtårta!!

Det ni ...


Expr., DN, DN, DN, DNSvD, SvD,

10 kommentarer:

 1. hahaha oliiidligt spännande blir det
  http://static.fjcdn.com/gifs/Tilda+swinton.+if+you+give+thumbs+up+she+will+look_045d29_3839508.gif

  SvaraRadera
 2. Har det inte börjat än? Jag som trodde det var slut redan. Men så är jag en sån där gammal stofil som så smått börjat ana att det är OS på gång.

  Nej, ikväll sätter jag mig med stereon och fixar en operafestival istället. Och vill jag ha roligt mellansnack, så finns det gamla fina klipp med Helan och Halvan i videohyllan. Kanske inte så mycket snack i stumfilmerna, men desto mer humor.

  SvaraRadera
 3. "Jag vill olla dig hela natten" är ju jätte....bra=)

  SvaraRadera
 4. Helan och halvan ,ja det är ju roligt på riktigt.

  SvaraRadera
 5. Ja, nu är det i alla fall slut och SVT var lika pålitligt som vanligt. ;-)

  Det fyndiga greppet med toarullsdockor lockade säkert många att rösta och en av vinnarna hade förmodligen en mobiltelefon i skrevet som han använde flitigt .. förmodligen för att rösta på sig själv?

  Men jag tror att jag har fler defekter än hög omusikalitet?? Det verkar som om jag HÖR FALSKT?? För en delfinalsvinnare kan väl ändå inte sjunga falskt??

  En liten mellanaktsfilm med Helan och Halvan skulle inte sitta fel i den STOOORA finalen .. ett verkligt lyft i mina ögon. Och öron .. eftersom det är stumfilm .. :-)

  SvaraRadera
 6. Jodå du hörde rätt,någon sjöng falskt så in i glödheta.Och visst var det höjden av humor med toarullarna!!!Och vinner man poäng måntro genom att ta sig i skrevet stup i kvarten?Börjar inte det geeppet bli en aning uttjatat?

  SvaraRadera
 7. ALLA sjöng falskt utom Alcazar =)och som ni redan konstaterat så överträffades förra helgens program i skräpleverans
  Tänk, jag gillar ju både Nour och Anders- var för sig...

  SvaraRadera
 8. @ Mona...punggreppet kan bero på trånga kallingar, nyrakad pung och eller; " är den kvar" check! =)

  SvaraRadera
 9. Nu var du rolig Maja.

  SvaraRadera
 10. Punggreppet var nog oblyg reklam för föreningen Ung Cancer: http://www.ungcancer.se/vad-vi-gor/kampanjer/kolla-pungen

  SvaraRadera