onsdag 25 april 2018

Att jag släpper fram det här urusla, illa beredda haveriet till förslag ..


 .. det får Socialdemokraterna och Miljöpartiet ta ansvar för, sa Annie Lööf. På twitter förklarade hon sitt val och förkunnade .. men sedan får det vara slut på alla dessa tillfälliga lagändringar. Efter 2019 krävs en långsiktig, hållbar migrationslagstiftning brett förankrad över blockgränserna”.

Centern har arbetat över blockgränserna tidigare och då var det på gränsen att de åkte ur riksdagen, så Annie Lööf borde inse att Socialdemokraterna inte KAN samarbeta. Med någon. Alls.

Det är bara att fråga Gustav Fridolin, som inte ens hans egna partikamrater vill förknippas med.

För sossarna är som den perfekta damskon .. små utanpå men jättestora inuti.


Något som kanske passar centerledaren nu när hon agerar stödhjul åt Stefan Löfven?

Men hur ska nu Ulf Kristersson och Moderaterna hantera Sverigedemokraterna som presenterar en möjlighet att ta avstånd från Centerns beslut och samtidigt markera mot regeringens vilsna klafsande i lagträsket? Jimmie Åkesson föreslår att de med de kvarvarande allianspartiernas stöd kan begära att regeringens proposition återförvisas så utskottet får en möjlighet att bereda ärendet på nytt.

Ska Ulf Kristersson göra en Annie Lööf och skylla på Socialdemokraterna och Miljöpartiet samtidigt som han avvisar en möjlighet att markera mot ett förslag som han anser vara urusel, illa berett och ett haveri?

Eller törs inte Moderaterna riskera att göra rätt med fel parti?

Ulf Kristersson menar att en majoritet av riksdagen kommer att godkänna förslaget eftersom det krävs 175 ja-röster och S, V, MP och C representerar 181 röster. Men en centerpartist har redan förklarat att h*n inte tänker rösta och då fattas det bara 6 olydiga riksdagsledamöter för att fälla det .. så man vet ju aldrig?

Det här är rätt underhållande och jag för min del skulle ge en hel del för att få se sossarna tvingas dansa runt i den här valsen, som Miljöpartiet bjöd upp till, ett tag till. För ju längre det håller på och ju fler som blir inblandade desto löjligare framstår allt detta tjohej för en fråga som Miljöpartiet tjatade till sig som avskedspresent inför valrörelsen.

Att de aldrig lär sig att sossarna fungerar som en omvänd hartass – evig otur för dem som kommer i närheten.


3 kommentarer:

 1. Det är överenskommet inom alliansen! Och glöm inte: Språkintroduktion (i svenska) godkänns som "gymnasieutbildning". När dessa invandrare väl får PUT, kommer deras "anhöriga"!

  SvaraRadera
 2. Jag vill snarare säja att det är det lilla extrempartiet MP som är en omvänd hartass, deras invandrings- och miljöpolitik förstör för alla regeringar de samarbetar med, och får de mer att säja till om, går Lööfs dröm om 30 miljoner nysvenskar snart i uppfyllelse och alla ska ha "enkla jobb" helst 2-3 stycken för att överleva, alt. ska skattebetalarna betala kalaset i form av bidrag till arbetsgivare. Jag tycker nog ni är lite orättvisa mot sossarna. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sossarna är väl vuxna att ta eget sitt ansvar för Sverige!?

   Radera