Dagar kvar till riksdagsvalet 2018

fredag 28 maj 2010

Det är proffsen som gör ..

.. så att rosorna dör .. skrev Tage Danielsson, en man som vi verkligen hade behövt ha bland oss längre än vi fick.

Och när jag nu läser att Alliansen verkar gå om Oppositionen så tänker jag på hur rätt han hade redan då. För det rödgröna gäng vi har som alternativ i höstens val är fullblodsproffs .. på politik! Men sedan vet de inte så mycket annat ..

.. mer än att de vill göra det som Alliansen redan gör, fast på tre ANDRA sätt som verkar innebära att man pytsar ut några hundralappar på slumpvis utvalda grupper. Pengar som man sedan tar tillbaka på höjd skatt. Dessutom vill man passa på att lösa de globala problemen med miljö och krig/fred på samma gång .. på de svenska skattebetalarnas bekostnad? Och det som man sedan inte kan uppnå enighet om .. blir inte av!

Vad det är får vi inte veta? Vem som ska ta ansvar för vad får vi inte veta .. och det vete sjutton om de vet det själva?? Vad som ska fylla hålen i budgetosten är en hemlighet .. men skatt ska det bli, mycket skatt! Skatt är BRA .. till och med sexigt!!

De rödgröna ska ta tillbaka jobbfrågan och alla andra frågor .. som ska lösas med bidrag eller jobb i Offentlig Sektor. Allt som var dåligt förra valet ska de ta tillbaka men sköta på samma sätt som Alliansen med det undantaget att de slipper ta eget ansvar .. för blir det inte bra så är det inte deras fel.

Är det någon mer än jag som undrar hur många gånger vi ska få höra meningen .. "vi vill men kan inte ändra eller göra något åt det som Alliansen har förstört"??? Exakt samma mantra som Göran Persson körde med när han visste att han lovade för mycket.

http://www.expressen.se/Nyheter/val2010/1.2003574/alliansen-forbi-de-rodgrona
http://www.dn.se/nyheter/valet2010/nu-gar-alliansen-om-de-rodgrona-1.1112680
http://www.dn.se/nyheter/valet2010/s-vi-maste-oka-tempot-1.1112763
http://www.svd.se/nyheter/inrikes/alliansen-forbi-de-rodgrona_4779733.svd
http://www.aftonbladet.se/nyheter/valet2010/article7202445.ab
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7201311.ab

2 kommentarer:

  1. Du glömde "vi gav dem ett dukat bord och de lämnade det totalt länsat på allt - inte ens skulor fanns kvar".Fin gammal klassiker.

    SvaraRadera
  2. Ahh .. det här blir säkert ett miljövänligt och fint val .. RECYKLING!!! Han sa mycket roligt GP .. ;-D

    SvaraRadera