Dagar kvar till riksdagsvalet 2018

fredag 21 maj 2010

Thomas Bodström .. mannen som uppfann ..

.. 48-timmarsdygnet har lyckats klämma in ytterligare ett projekt. Inte nog med att han driver en advokatbyrå SAMTIDIGT som han är riksdagsledamot och sitter i styrelser, han hinner också med att vara kyrkopolitiker, ordförande i justitieutskottet och skriva deckare.

Just nu är han fullt sysselsatt(?) med att vinna Stockholm åt Socialdemokraterna .. en uppgift han verkar kunna sköta med vänster(?) hand eftersom han lyckats klämma in en vistelse på Fort Boyard och en inspelning av fångarna på fortet.

Om sossarna vinner valet vill han bli justitieminister SAMTIDIGT som han tänker åka på USA-turné, gästföreläsa på underversitet och skriva ytterligare en deckare.

Visst är det härligt med politiker som tar sitt uppdrag på allvar!

Det tar lite emot faktiskt att veta att det är mina skattepengar som betalar hans lön medan han sysslar med andra inkomstbringande sysselsättningar.

Det tar väldigt mycket emot att se hur illa genomtänkt den rödgröna fastighets- och förmögenhetsskatten slår mot de som har oturen att bo fel. Det vill säga i de storstäder som sossarna nu "tänker ta tillbaka" från Alliansen.

Jag mår lite illa av suget efter "kändisglansen" inom främst det socialdemokratiska partiet, som när det gäller "vanligt folk" vill forma deras vardag genom skatter, bidrag och tvång. Men inte ser det som särskilt förpliktigande att arbeta de timmar de faktiskt har betalt för .. av just "vanligt folk".

Valet i höst är inte en lek som man "vinner", inte en variant av "Let´s Dance" ..

.. utan ett val som kommer att påverka livet för svenska folket under fyra år framöver.

Men det går väl inte upp mot att få vara med i Fångarna på fortet och få gå på kändisfester tillsammans med VERKLIGT intressanta människor.

1 kommentar:

  1. Fånarna på fortet är för föredettingar har jag hört så då behöver vi inte oroa oss för återkomsten av Bodström. Han är den enda jag känner till som lever split vision men det smärtar mig att jag är med att betalar hans livliga utsvävningar.

    SvaraRadera