Dagar kvar till riksdagsvalet 2018

måndag 3 maj 2010

Nu sitter jag här och härsknar till ..!!

Det senaste halvårets gapande och skrikande om att de RIKA minsann ska få betala för återställd och utökad välfärd för de svagaste i samhället blev i dag bara ett ynkligt litet pip?

Alla svulstiga ord, all rättspatos och alla löften om att avskaffa Alliansens förfärliga jobbskatteavdrag .. det vara bara väsen och dimridåer.

Inte hände det något som drabbar en rik .. av skattesäkningarna på 71 miljarder återtogs bara futtiga dryga 2 miljarder??

I övrigt kommer de RIKA och vi andra att få betala lika mycket mer för bensinen, maten, sprit och tobak, nöjen och övrig konsumtion .. helt solidariskt .. med undantag för att de märker det mindre.

"Skatt på förmögna" lär väl inte heller drabba den som kan skriva villan på företaget och placera pengarna klokt! Kvar står vi .. som bor i vårt hus och saknar företag att skriva det på och som behöver våra sparade slantar som vi dessutom skattat för minst en gång!

Jag är inte förvånad ... men jag blir så in i ******* trött på falskhet och lismande och på politiker som låtsas att de är ett med folket .. utan att ha en susning om vad det innebär!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar