torsdag 13 maj 2010

Attans .. och jag som är så dålig på bollsport!!

Det regnar och det är urtrist. Jag inser att jag gjorde dagens första dumhet när jag klev upp ur sängen och jag inte den minsta lust att göra något vettigt. Jag är på rymmen från verkligheten här vid datorn .. medan Maken och Dottern bakar tunnbröd för glatta livet ute i köket.

Men .. kan det vara så att jag somnat över tangentbordet och drömmer???

Lars Ohly går ut och föreslår skattelättnader!!!!!!!!!

Men .. suck .. visst var det verklighet, men inte för såna som mig. Men FOTBOLLSSPELARE, de lever under särskilt ogynnsamma villkor enligt Vänsterpartiets ledare, som lider av att så många svenska talanger värvas till länder med trevligare skatteregler än Sverige.

"Vi har sämre möjligheter än våra närmaste grannländer att betala bra löner till idrottsutövare på grund av skattereglerna. Det är kanske rimligt att de får särskilda villkor så vi kan behålla en elit i Sverige" .. säger mannen som vill ta från de rika=de som har något att ta ..

.. och ge till de fattiga stackars fotbollspelarna i allsvenskan som måste klara sig på en genomsnittlig lön på 61.272 kronor i månaden.

Betyder det här att jag tvingas sluta med det jag håller på med och satsa på fotboll eller annan bollsport i stället .. om de rödgröna vinner valet???

1 kommentar:

  1. Jag har faktiskt både domarutbildning i fotboll och boxning - sa han utryckligen SPELARE eller något annat.Fast på den tiden fick jag 300kr per match i div.7 och gratis korv och dricka som jag inte deklarerade för under naturaförmån.Naturaförmånen var i och för sig kanske att jag fick duscha med hemmalagets herrar.

    SvaraRadera