Dagar kvar till riksdagsvalet 2018

måndag 10 maj 2010

Skrämmande framtidsutsikter ...

Många av våra kända ansikten i skvallerpressen är till stor del helt förlamade av botox och de rörliga delarna .. läpparna .. är förstorade av diverse preparat eller .. som i Linda Rosings fall, av innehållet i andra kroppsdelar.

Risken har hittills varit en permanent anknäbb som inte går att återställa plus en viss oförmåga att göra sig förstådd.

Nu ringer alarmklockorna!!! Botoxinjektionerna inte bara tar BORT oönskade rynkor .. de GER också oönskade rynkor på helt andra ställen??

Och då är kaninnosen ett faktum och om några år kommer alla kändisar att se ut som ailiens .. en korsning mellan anka och kanin??

Då är frågan den .. vad kommer att vara eftersträvansvärt, att ha ett ospännande vanligt, normalt utseende eller en "sexig" ankanin look???

3 kommentarer:

 1. Då gäller det att ha en fin och fräsch sida att visa upp - anusblekningen kommer att tas till nya oanade höjder. NYA CHICA HACKLAPPAR KOMMER ATT BLI ETT NYTT ROLIGT TILLBEHÖR.Jag skall bli lappdesigner nu.!

  SvaraRadera
 2. Första gången jag letade efter information om det här nervgiftet, var när vi trodde vi hade gett hästarna dåligt hö. Om det kommer jord med i hö, kan hästar drabbas av förgiftning. Nu blev de inte dåliga, som väl var. Kollade upp på Wikipedia vad det var för något:
  http://sv.wikipedia.org/wiki/Botulism
  Botox är alltså samma gift och är ett av de starkaste man känner till och finns troligtvis som kemiskt stridsmedel.

  SvaraRadera
 3. Ibland undrar man om en del inte är riktigt kloka, eller hur???

  SvaraRadera