Dagar kvar till riksdagsvalet 2018

lördag 29 maj 2010

Ska vi ta en folkomröstning till kanske???

De rödgröna är oense om migrationspolitiken ... OJ, så förvånad jag blir!!!

Vänsterpartiet och Miljöpartiet vill bland annat ha amnesti för de papperslösa invandrare som redan bor i vårt land. Ja, jag har inga synpunkter på det eftersom det inte är särskild svårt att förstå att en del av dem lever under fruktansvärt utsatta förhållanden ..

.. MEN, om vi ger alla amnesti så kommer det väl i praktiken att innebära att nästa omgång papperslösa människor OCKSÅ bör få rätten till amnesti i rättvisans namn och det i sin tur måste ju ge NÄSTA omgång papperslösa ... osv osv osv??

Och då är ju enklaste sättet att få stanna i Sverige att inte ha några papper alls även om man har och då behöver vi inget Migrationsverk heller och då behöver de rödgröna inte längre vara oense och då undrar jag varför jag har en så missvisande rubrik ..

.. för då behöver vi ju självklart ingen folkomröstning??

Fast lite roligt blir det med tanke på att SD i går uttalade sig om att de vill samarbeta med just det rödgröna alternativet. Den här valrörelsen är inte direkt långtråkig!!

3 kommentarer:

 1. SVERIGE SKA INTE TA HIT EN ENDA ASYLFLYKTING TILL
  LANDET ÄR TILLRÄKLIGT FÖRSTÖRT SOM DET ÄR

  SvaraRadera
 2. Enl SCB var kostnaden 2008, 426 330 000 000 kr
  2009 var kostnaden, 768 000 000 000 kr.
  BNP, var 2008, 3 158 000 000 000 kr.
  Det går ännu att kontrollera detta. Från DN.

  SvaraRadera
 3. Oj här ljöd folkets röst högt och negativt till vissa förslag. Visste inte att Sverige var så förstört och förstår fortfarande inte på vilket sätt för den delen.

  SvaraRadera