fredag 26 september 2014

"Substantiella förändringar" ...

.. varken mer eller mindre tänker Jonas Sjöstedt nöja sig med om han ska agera dörrmatta åt Stefan Löfven.

Inte nöjer han sig med löften om en utredning om vinster i välfärden eller annat trams.  Här gäller det att få substantiella förändringar till stånd .. för Jonas Sjöstedt och hans parti är inte till salu för mindre.

För även liiiite makt är mer än ingen makt och en pytteliten seger, även om det bara gäller ett enda litet ord är bättre än att rakryggat och ensamt bära vänsteroppositionens tunga börda.

Det är bara att ge upp .. inget parti kan överleva i Socialdemokraternas skugga och på det här sättet så kommer Jonas Sjöstedt att bli odödlig i Vänsterpartiets historieskrivning som Mannen som inte var till salu (för varken mer eller mindre än substantiella förändringar.)

Jag väntar med spänning på uppföljningsbrevet till de största välfärdsbolagen .. där han förhoppningsvis ersätter texten .. Vi i Vänsterpartiet kommer att se till att vinstsyftande företag inte tillåts vara kvar i vård, skola och äldreomsorg ... med den något förändrade meningen ..

Vi i Vänsterpartiet kommer att se till att vinstdrivande företag kommer att möta substantiella förändringar i arbetet i vård, skola och äldreomsorg.


Däremot så kan han behålla avslutningsmeningen .. Tveka inte att höra av er om ni har några frågor. Lycka till.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar