söndag 27 februari 2011

Mitt bidrag till Melodifestivaldeltävling nummer fyra!!

Jag är ett offer för röda skyltar som det står HALVA PRISET!! på .. eller REA, EXTRAPRIS eller till och med helt kort .. FYND!!
.
Jag är riktigt känd för det, måste jag erkänna. När jag lämnade in några bilder för inramning på vårt Gallerix och som vanligt köpte på mig ett antal anteckningsböcker .. HALVA PRISET!! .. och en hög passepartouter .. UTFÖRSÄLJNING!! .. samt några ramar .. FYND!! .. så fick jag helt GRATIS en skylt modell större med texten .. KÖP 2 BETALA FÖR 1, som jag kunde ha på väggen hemma för att må bättre i avvaktan på nästa KLIPP!!
.
En annan gång åkte vi förbi en liten oansenlig stuga på landet med skylten .. TEXTIL-LOPPIS .. vilket innebar att Maken fick tvärvända och jag fyndade hur många meter röd trikå som helst för bara några tior.
.
Problemet var bara att det var rundvävd trikå som skurits upp helt fel så att det är ganska pyssligt att få ut någonting trådrakt av det. Men BILLIGT var det!!!
.
Och nu får jag glädje av det medan Melodifestivalen rullar på. Att måla på tyg var så roligt att jag faktiskt ser fram emot Sista Chansen och Finalen och även om det blir rörigt och bråtigt bland kaffekopparna så hinner jag kasta ett getöga på artisterna också.
.
Men visst är det nästan oförskämt att låta The Ark uppträda efter alla nervösa och darriga deltagare .. berodde det på mig skulle dom och Lena Philipson vara med i finalen på Globen.
.
Men tillbaka till mitt eget bidrag .. visst ser det ut som något som Linda Bengtzing kunde ha valt i en annan modell och kanske i kycklinggult?? Och visst tänker man på SOMMAR, vita jeans och bara fötter??
.
I alla fall gör jag det och längtar nästan ihjäl mig!!
.
.

1 kommentar:

  1. "Och visst tänker man på SOMMAR, vita jeans och bara fötter??"

    Hm... Jag tänker nog mer Marimekko... :-) men är med på sommarlängtan!

    SvaraRadera