onsdag 23 februari 2011

Otacksamt, det är vad det är!!!

Här drar TV4 igång Big Brother igen, i sin sprillans nya Kanal 11, och Aftonbladet slår på stora trumman och lockar med UPPLOPP, SEXÖVERGREPP och URINATTACKER .. visserligen från andra Big Brothers, men ändå!

Aftonbladet är till och med så hjälpsamma och tända på själva idén att de hjälper till med att lista de 11 värsta skandalerna i alla Big Brothersarna VÄRLDEN ÖVER!!

Och vad får man för det?????????

TITTAR-RAS??????

Det kan väl inte vara möjligt?? Raskt stövlar Aftonbladets nöjesreporter ut i storstadsvimlet och frågar befolkningen direkt .. och får till svar att de flesta tycker att det är ett SKITPROGRAM???

Tänk om INGEN tittar till slut??

Tänk om det plötsligt blir så att TV4/Kanal 11 och Aftonbladet blir sittande där med ett Big Brotherhus som ingen tittar in i??

Ska de stackars kändissugna stackarna därinne få fortsätta att supa ner och förnedra sig alldeles i onödan och utan att ha en aning om att de gör det helt förgäves då??

På ett lite konstigt sätt är det en kittlande tanke .. jag gillar den på något vis? Bara att veta att det finns ett hus någonstans, fullt med instängda människor som anstränger sig till det yttersta för att provocera och åstadkomma rubrikhändelser ..

.. utan att ha en aning om att ingen tittar!!

Visst låter det nästan roligare än själva orginalet. Gissa om jag skulle bänka mig framför tv:n då .. när de öppnar dörren och deltagaren kommer ut och till insikt om att h*n fortfarande är precis lika okänd som när h*n klev in i Big Brotherhuset.

Fast den upplevelsen vill väl ingen spilla reklampengar på, så den hör väl mer hemma i SVT tillsammans med kvalitetssatsningar som "Ung och Bortskämd" och "Minuten", tror jag??

AB, AB, AB

1 kommentar:

  1. Jag VILL se programmmet Ensam mamma söker big brother med egen bondgård, men så mycket kan väl inte kanalerna gå ihop antar jag. Kanske Big Brother sätter på ensam mamma i en traktor är bättre - en liten anstrykning av friluftsliv piffar upp det hela.

    SvaraRadera