lördag 12 juni 2010

Det är skrivet i stjärnorna ..

.. att jag i morgon, enligt Expressen, ska ..

... unna mig skön avkoppling, och ta en promenad och njuta av naturens vackra scenerier. Då kan kärleken fånga mig i form av någon jag möter. En vän tycks vilja köpa något som jag har i min ägo.

Hmmm .. det låter ju trevligt och inte helt orimligt. Promenader i naturen gör jag ju dagligen tillsammans med Maken och hundarna och hittills har vi inte mött så många .. men vi kanske går vilse och möter varandra?? Och jag säljer gärna vad som helst .. bara priset är det rätta!!

Men det finns en hake. I Aftonbladet står det att ..

.. osämja dyker upp vid oväntade tillfällen men jag håller fast vid mitt goda humör och får en bra dag ändå.

Så då kanske inte alls Maken blir glad när han återfinner mig i skogen och köparen av vaddetnuär blir förmodligen inte nöjd?

Det låter inget vidare, så jag tror jag gör som jag tänkte från början och tar itu med gräsklippningen innan vildmarken breder ut sig mer än den redan gjort.

Maken däremot ska ha en dag i sus och dus .. romantiskt och rart med mycket tankar på kärlekslivet .. enligt båda tidningarna, så honom lär jag väl inte få så mycket glädje av??

2 kommentarer:

  1. Skall du köra gräsklippare medan han laddar upp för nattens fröjder? Det verkar inte vara någon bra arbetsfördelning.Du kommer dessutom att vara sliten när kvällen kommer och ett lätt byte för hans liderliga lustar. Tag dig i akt .

    SvaraRadera
  2. hahaha .. tänkte inte på det!! ;-))

    SvaraRadera