tisdag 8 juni 2010

Kampanjer och komplotter .. det är synd om ..

.. sossarna!

Sverige, Europa .. ja, nästan hela världen är infiltrerad av lömska Moderater som påstår att Sveriges ekonomi är god, att Sverige har EU:s lägsta budgetunderskott och har klarat krisen bättre än de flesta! Det är en låg och illasinnad komplott .. eller en smutsig kampanj enbart för att mörka sossarnas sanning .. det går dåååååligt för landet.

Internationella valutafonden IMF .. är också infiltrerad av moderata valarbetare .. för hur ska man annars tolka deras uttalande om att Sverige inte hade kunnat skött sin ekonomi bättre än vad den nuvarande regeringen gjort?

Inom branschorganisationen Almega har de också nästlat sig in och att chefsekonomen uttalar sig positivt och anser att tiotusentals jobb väntas inom tjänstesektorn .. måste helt enkelt bero på hotet från hotfulla ninjor från Alliansen!

Det går bra för Sverige .. det är den bild som Moderater och Alliansanhängare målat upp för en godtrogen värld, och till och med lurat Finanspolitiska rådet med, eftersom de nyligen gav regeringen med beröm godkänt. Andra länders ledare har gått på det .. och massor av dumma svenskar.

Den bilden är falsk, falsk, falsk .. säger Mona Sahlin och Thomas Östros upprört och unisont. Regeringen MISSKÖTER ekonomi!!!! År 2008 har aldrig funnits!! Akta er, lita på oss .. hit med era pengar så ska VI ta hand om dem!!!

Jag vet inte varför jag kommer att tänka på forna tiders bilhandlare med firman på fickan som erbjöd gamla bilar i "nyskick" eftersom de enbart var körda av äldre damer eller präster och då i ytterst blygsam omfattning. Riskfria köp vid snabb affär??

Köp nu .. tänk sen!

1 kommentar:

  1. Det värsta med Ohly och Wetterstrand att de är för amnesty för alla papperslösa. De vill att Sverige ska drunkna i skiten!

    SvaraRadera