Dagar kvar till riksdagsvalet 2018

tisdag 15 juni 2010

Råttorna lämnar det sjunkande skeppet.


Stödet sjunker bland de egna för Mona Sahlin och plötsligt är Maria Wetterstrand sossarnas hopp, frälsare och ledare?? Det måste kännas konstigt när de som tidigare överlägset vände ryggen till, nu klamrar sig fast vid henne för sin överlevnad??

Maria Wetterstrand .. HEDERS-SOSSE och informell ledare för hela biddevitten? Hur känns det för Peter Eriksson och alla de andra i Miljöpartiet? Det verkar som om de flesta försöker förtränga att de överhuvudtaget finns?? Miljöpartiet ÄR Maria Wetterstrand .. Socialdemokraterna Light!

Jag är imponerad!

Hon har spelat sina kort väl, Maria Wetterstrand .. alla obehagliga uttalanden och debatter, de får Mona Sahlin ta. Allt trist ekonomiskt resonemang och ansvar .. det tar Mona Sahlin och Thomas Östros hand om. Allt ansvar för Ohlys vänsteridéer, den fallande statistiken och bildandet av den rödgröna alliansen .. det är Mona Sahlins. Själv behöver Maria Wetterstrand bara tala vackert eller skrämmande om miljön, miljöansvaret, se tillförlitlig ut och räkna in väljarna .. det är helt lysande och fantastiskt bra jobbat.

Jag tycker faktiskt synd om Mona Sahlin som kämpar på och försöker rädda det som räddas kan ..

.. men med såna vänner som Maria Wetterstrand behöver hon inga andra fiender.

2 kommentarer:

  1. Så sant så sant. Dock är hennes egen politik inte mycket att hänga i julgranen. Men skicklig är hon. ( Att sopa under mattan dvs. )

    SvaraRadera
  2. Maria Wetterstrand har blivit sossarnas och den rödgröna alliansens livboj. Vad hon säger eller står för är det ingen som tänker på, eller bryr sig om .. huvudsaken är att hon plockar in tillräckligt många väljare, eller hur?? ;-)

    SvaraRadera