onsdag 16 juni 2010

Ett uniformt folk!!

Vänsterpartiet i Sjöbo föreslår kommunala frisörer. För "valfrihetens skull."

Tänk .. här har jag gått och oroat mig så smått för att den rödgröna alliansen planerar en speciell klädkod för befolkningen. Ni vet .. såna där enhetliga pyjamasar som Mao var så förtjust i .. det passar ju utmärkt in i en jante-politik i ett jante-land där ingen bör vara förmer än någon annan!

Men .. puh! .. de räknar uppenbarligen med intäkterna från konsumenterna som spenderar sina surt förvärvade inkomster på skor, kläder och handväskor och därmed genererar skatteintäkter till staten.

Vilken lättnad!!

Vänstern satsar tydligen på FRISYREN i stället! Förmodligen kommer vi alla att få finna oss i samma kommunalt klippta pottfrisyrer, klippta efter särskilt utprovade statliga karotter som placeras på huvudknoppen!!

Undrar vad Mona och Maria anser??

Men de ser det väl som .. investering och utveckling i strategiska branschprogram för svenska nyckelsektorer .. som kommer att tillföra statskassan en välbehövlig extraslant som sedan kan spenderas på meningslösa sysselsättningar för Sveriges Stackars Ungdomsarbetslösa .. i form av ett fantastiskt uppsving för perukhandeln!!

4 kommentarer:

 1. Skämtar du? HAR de verkligen kommit med ett sådant förslag för "valfrihetens skull"? Är du säker på att inte en meningsmotståndare infiltrerat dem för att genom idiotförslag visa upp för allmänheten vad kommunismen verkligen går för. Förslaget är då sannerligen tillräckligt dumt för att man ska kunna tro det.

  Kusinen från landet

  SvaraRadera
 2. Klicka på den markerade texten högst upp i inlägget=länken och läs själv. :-D

  Men om jag ska vara snäll så var det nog menat som en markering MOT all privat tjänsteverksamhet i största allmänhet.
  Tror jag?????????????????

  SvaraRadera
 3. Frisyrtvång kommer som ett brev på posten med (v). Tack för ett gott skratt!!

  SvaraRadera
 4. Jag VILL ha Veronica Lakefrisyr annars är jag inte med.

  SvaraRadera