tisdag 8 juni 2010

Det är SYND om Mona Sahlin!!

Det går inte så bra för Mona Sahlin som ledare för Socialdemokraterna och den Rödgröna alliansen. Hennes förmåga och kompetens som ledare ifrågasätts och människor uttalar sig kritiskt om rörighet, oenighet, otydlighet och samarbetssvårigheter.

Stackars Mona Sahlin.

Naturligtvis beror det på att hon är KVINNA .. gick många ut och hävdade när sossarnas "förnyelse" inte mottogs med öppna armar.

"Svenskarna är ett långsurt folk", ansåg Lotta Gröning och menade att Mona Sahlin fortfarande får lida för gamla synder.

ALLA socialdemokratiska ledare utsätts för hårt kritik .. säger Thomas Bodström och jämför Mona Sahlin med Olof Palme, Ingvar Carlsson och Göran Persson som enligt honom utsattes för liknande kampanjer. "Palme stod upp väl och det kommer Mona också att göra om hon blir statsminister" .. fortsätter han.

Så nu vet vi det. Det är vi som har fel och det är SYND om Mona Sahlin. Hon är bara utsatt för illasinnade kampanjer och om hon bara får bli statsminister DÅ kommer hon att bli PRECIS lika bra som de andra stackarna!

4 kommentarer:

 1. Strindberg ansåg att det var synd om människan - kan det vara Mona han menar?

  SvaraRadera
 2. Jag är inte sosse, tvärt om, men däremot tycker jag att det är ganska uppenbart att kritiken från våra partier ofta handlar om ren smutskastning och fula retoriska knep istället för politik. Det gäller för övrigt alla, men tycker nog att Mona Sahlin har fått motta en större slev än de flesta. Det är tråkigt att inte mer politik diskuteras istället.

  SvaraRadera
 3. De söker kanske väljare genom sympati?

  - Det är synd om Mona för hon är kvinna och ledare..

  SvaraRadera
 4. GRANNY .. aha!! ;-)

  ANONYM .. kvinnor som klättrat högt har sorgligt nog nästan alltid svårare än män i samma position men att Mona Sahlin har mött större svårigheter i förhållande till prestation än tex Maud Olofsson det har jag svårt att se.

  Men är det något jag är allergisk mot så är det ordet RETORIK!!! Talekonst .. my ass!! Rena lögner, smutskastning och bortförklaringar i stället för de sanningar man egentligen är skyldig att ställa upp med i ett demokoratiskt val!!!

  Upprörd??? JAG???? ;-)

  LOTTA .. offerkoftan brukar vara ett bra kvinnoknep om man vill ha medlidande. Tårar är ett annat .. vi får se hur det blir med det närmare valet???

  SvaraRadera