tisdag 22 juni 2010

Varför frågar de inte ...

.. Birgitta Andersson, undrar jag när jag läser om paniken på SVT efter Ewa Frölings plötsliga avhopp från inspelningen av "Stjärnorna på slottet"??

Teskedsgumman, Doris i Jönssonligan .. massor av roliga revyframträdanden, allt detta tillsammans med sin tids mest kända personer. HON borde väl ha en hel del att berätta.

Men vem frågar de???

Anita Ekberg??

VEM vill veta något mer om Anita Ekberg?

Men hon tackade lyckligtvis nej med motiveringen att "det är ett korkat program" .. puh!!!

Jag hoppas SVT rycker upp sig och frågar Birgitta Andersson, det gör jag. Men om hon nu redan har sagt nej, så skulle i alla fall jag tycka att det var roligt att få med en "stjärna" som verkat bakom kulisserna under många år som manusförfattare, regissör, kameraman eller scripta.

Tänk vilka historier de måste ha att berätta.

6 kommentarer:

 1. Jättebra tips ju!!!! Birgitta rules! :D

  SvaraRadera
 2. Ja denitalienska damen tror jag inte har något att tillföra. När hon pratade om slöseriet vid det kungliga bröllopet så trodde hon att svenska fattiga fick klara sig på 200 "dollar" i mänaden. Vet man inte vad vi har för valuta och dessutom inte gjort en film på 30-40 år då är verklighetsförankringen inte för häftig. Teskedsgumman vore exellent på slottet.Kanske härliga Meta Welander skulle passa -gammal är äldst. Eller Marie-Louise Ekman eller.....(lever Gullan Bornemark!)

  SvaraRadera
 3. lill lindfors

  SvaraRadera
 4. Vivica Lärn! Varför kan man inte ordna ett förslagsforum på nätet ? Eller är det det vi har här? Åt svt?

  SvaraRadera
 5. Jisses .. så många BRA förslag!! Jag hoppas verkligen att någon från SVT halkar in hit och ser hur många fantastiska kvinnor det finns att välja på .. själv skulle jag inte ha något emot att få veta mer om Kristina Lugn! :-)

  SvaraRadera