onsdag 16 juni 2010

YEEESSSSSSS!!!!

Under alla år som vi har levt tillsammans har jag solidariskt följt Melodifestivalen tillsammans med Maken. Jag är en lättengagerad människa så det har inte varit något större lidande .. det finns mycket att syssla med medan det pågår också .. men efter det att Christer Björkman tog över cirkusen så har det blivit attans långvarigt.

Till och med Maken har reagerat negativt och visat tecken på utmattning. Han har talat lika längtansfullt om tidigare års Melodifestivaler som sossarna gör om gångna tider och vid ett gyllene tillfälle gav vi blanka fanken i en delfinal och tittade på något annat. Maken drömmer om den dag då Christer Björkman drar sig tillbaka och allt blir som förr .. jag säger att det kommer aldrig att hända.

Hahaha .. nu får jag rätt .. som vanligt!!!

Christer Björkman kommer att få oinskränkt MAKT över hela biddevitten, han kommer PERSONLIGEN att plocka ut alla artister och låtar som HAN anser ha vinstchans i den STORA finalen.

Yes, yes, yes .. nu hoppas jag bara att de andra kanalerna har vett om att sända något sevärt i stället. Gärna en serie engelska deckare eller thrillers .. om jag nu får önska i all blygsamhet.

Tack snälla SVT .. ÄNTLIGEN slipper jag Melodifestivalen!!

2 kommentarer:

  1. Kan man inte tvinga fram en evig serie av Morden i Midsomer i grannkanalen? Du vet den lilla byn där folk tas av daga i parti och minut och begravningsentrepenören är rikast av alla. Annar kan det möjligen finnas någon origami-on-line-kurs ni kan följa tillsammans. Störst risk i ert förhållande är annars att ni får traktens mest välmotionerade hundar bara för att ingen kanal har något iställetförmelodifestivalprogram som kan engagera.

    SvaraRadera
  2. Men det finns ju faktiskt filmer att pula in i videon eller DVD-spelaren om man nu inte hittar någon bra bok i bokhyllan.

    Kusinen från landet

    SvaraRadera