tisdag 15 juni 2010

Jag VILL OCKSÅ modeblogga!!!


Modebloggaren Marie "Mogi" Richardson blir intervjuad i Expressen i dag .. det säger mig ingenting! Jag är inte direkt hennes målgrupp, om man säger så.
.
Men jag vill också modeblogga .. kläder det är verkligen något jag brinner för. På vinden, i lådor och påsar finns hela mitt modeliv och ibland går jag upp där och bara MINNS, kanske provar lite och tar fram något för återvinning.
.
Den här .. hmm .. jackan?? .. är jag mycket stolt över. Ursprungligen var den min bilfilt, men efter en otroligt rolig fest som pågick mycket längre än planerat var min egen orginalklädsel .. och jag själv .. inte direkt fräsch och när nöden är som störst får man vara lite påhittig.
.
Jag fick låna sax, nål och tråd och tråcklade ihop en klänning av filten!
Så småningom klippte jag upp den och .. vips .. så blev det en kofta/jacka eller kalla det vad ni vill.
.
Den är inte direkt det nyaste nya, det måste jag erkänna .. men det är å andra sidan inte jag heller, så när det är slut på valrörelsen, fotbollen och kronprinsessan väl är ordentligt gift ..
.
.. så kanske det är dags för mig att packa upp kartongerna och börja blogga om mina kläder??
.
Mode för lite övermogna .. kan det vara nåt??
.
(psst .. det är INTE jag på bilden .. den där damen är både längre och kurvigare än vad jag är och inte har vi samma hårfärg heller!!)

2 kommentarer:

  1. Snälla du kör genast igång Any's Designhörna, du är min våta dröm när det gäller klädideer. Om jag skickar foto på mina skor så kan du säkert visualisera vad jag skall ha till dem så syr du upp mina kreationer.Sedan kommer jag alltid att bära dem vid premiärer och då jag syns i kändisminglet d v s alltid. Jag blir din modeikon för oss mogna perfekt svarvade kvinnor. Vad tycker du?Jag betalar furstligt om jag bara får tag i någon sponsor. Hmm *harkel*

    SvaraRadera
  2. Hahaha .. du tycker jag verkar vara sysslolös märker jag?? Men låt dig gärna inspireras och gå loss på filtar, gardiner och gamla borddukar .. jag har åtskilliga plagg med den bakgrunden!! ;-D

    SvaraRadera