måndag 14 juni 2010

Miljöpartiet gillar inte Socialdemokraterna ..

.. det har jag helt klart för mig efter att ha läst Birger Schlaugs blogg under ett par år och artikeln om "Den verkliga Wetterstrand" i tidningen Fokus.

"När jag började förstå socialdemokraterna? Jag vet inte om jag har gjort det? Jag tror inte jag gjort det?" .. "Krossa det socialdemokratiska maktmonopolet? Det är ju det vi håller på med!!" ... är citat tagna från den artikeln

Så om målet var att krossa socialdemokratins maktmonopol, så måste jag hålla henne räkning för att de nog kommer att lyckas. Som skräckslagna drunknande klamrar sig sossarna fast vid Maria Wetterstrand .. som i sin tur föraktar och hånler åt hela bunten. Det är rätt komiskt, faktiskt.

Synd bara att det får så tråkiga följder för landet om det lyckas för bra.

I dag försöker Birger Schlaug slita sosseglorian från Ingvar Carlssons huvud. Problemet är bara att jag inte tror att han någonsin haft den där??? Det var Ingvar Carlsson som ledde avveclingen av Socialdemokraternas moral .. skriver Birger Schlaug.

MORAL .. oj!! Har sossarna verkligen haft det????

Ingvar Carlsson minns någon honom? Ja visst ja, det var ju han som .. i elfte timmen .. slängde in ett tredje alternativ i folkomröstningen om kärnkraften, när det såg ut som om den korkade allmänheten skulle rösta fel och det var han som tyckte Mona Sahlin var en så solklar statsministerkandidat .. ja det säger ju allt, eller hur!

3 kommentarer:

 1. vad har vi

  1.Champagne socialister (nån annan betalar)

  2 .stenkastar vänster ( dom Rika skall betala )

  3 .Trädkramar partister (med skatter skall vi TVINGA folk och betala)

  summa

  En Rödgrön SÖRJA.

  SvaraRadera
 2. hahaha .. det där tackar jag för och 139 unika läsare läste och tyckte om det! Jag lade in en av dina andra kommentarer i ett eget inlägg och du har nu en fanclub på två personer!!! ;-)

  SvaraRadera
 3. Jodå- (S) har haft en moral, men den försvann med ett skott på Sveavägen en vinternatt...

  SvaraRadera