torsdag 10 juni 2010

Har prinsessan sagt upp sig???

Prinsessan Madeleine och hennes "sällskapsdam"/väninna Lovisa de Geer lever jetsetliv och alternerar mellan Florida, Bahamas och New York medan familjen hemma i Sverige får ta hand om alla tråkigheter som lysning, bröllopsförberedelser, trista uppdrag och Nationaldagsfirande.

Har prinsessan Madeleine ledsnat på hela prinsesseriet?? Har hon kanske till och med sagt upp sig??

Jag undrar hur lång uppsägningstid man har som prinsessa och om det ingår någon form av avgångsvederlag??

Och hur går det egentligen med repetitionerna inför det kommande bröllopet där sessan, enligt uppgift, ska vara en av tärnorna?? Kommer hon hem i tid för att prova tärndressen eller ..

.. kommer hon att överlåta den uppgiften på mamma Silvia också???

9 kommentarer:

 1. varför så nyfiken?? hon är 28 år så det fixar hon utan att någon ska lägga sig i

  SvaraRadera
 2. Eftersom jag är med och sponsrar hela den Kungliga Cirkusen så är det väl inte för mycket begärt att jag får lite roligt av den också??

  Landets övriga 28-åringars nöjesliv ger jag fullständigt fanken i .. men här har jag betalat för att se föreställningen, eller hur?? ;-)

  SvaraRadera
 3. Hon får göra som hon vill tycker jag. Vi klarar oss utmärkt utan henne. Sessan är kanske lite ovan vid att få motgångar som vi andra har ganska ofta i våra liv.

  SvaraRadera
 4. Vilken fruktansvärt bortskämd skitunge hon verkar vara så ego som man bara kan vara.

  Tala om överklassen och dess vanor, Viktoria har en helt annan stil, en shyst jord nära tjej, heja Vickan du är såå reko och bra .

  SvaraRadera
 5. Skulle jag utebli från ett möte med Arbetsförmedlingen enbart pga av att min sambo varit otrogen så ryker min ersättning. Prinsessan på ärten får lyxa sig med pengarna från apanaget och då ska hon också infinna sig på sitt jobb. Punkt slut!

  SvaraRadera
 6. En bortskämd överklass unge,ta bort alla bidrag till henne,hon inte bättre än övriga svenskar,hur mycket får hon från Försäkringskassan,vanliga människor får stanna hemma,hon lever lyxliv,vem betalar,är det inte svenska folket

  SvaraRadera
 7. Viktoria var ju inte mycket bättre... Satt på nån psykklinik i centraleuropa en gång på sin födelsedag. Har man ätstörningar så får man väl ta sig samman nån timme på sin födelsedag om man får leva lyxliv på folkets bekostnad.

  SvaraRadera
 8. Ja jag gav faan i Arbetslivsintroduktion på AF, Då drog dom in mitt Apanage i fjorton dagar. Så det blev ingen resa till Bahamas!! Fy faan vad taskigt!!!

  SvaraRadera
 9. Victoria är ok och lilla sessan bortskämd liten barbie docka som inte ens kan stava till motgång. Stakars lilla Madde som har haft ett ex som haft sex med andra. Tycker såååå synd om henne så att hon kan gott festa/resa upp pengar sedan ber nog lilla pappsen om mer hos riksdagen(våra skattepengar) för oförusedda utgifter i samband med Bernadotte jubileet.

  SvaraRadera