onsdag 30 juni 2010

Hallå .. vart tog Maria Wetterstrand vägen??

Är det någon mer än jag som undrar vad Maria Wetterstrand håller på med nu under valrörelsens sista nervösa veckor .. vi har inte sett så mycket av henne tidigare men nu är hon ju helt OSYNLIG??

Har hon semester för att ladda upp inför Almedalsveckans alla evenemang? Tycker hon att det är lugnast om Mona Sahlin sköter snacket .. för då landar ju alla avhoppade sossar i hennes famn??

Är det kanske så att hon tagit lärdom av Margot Wallströms taktik .. om man är osynlig på hemmaplan så stiger popularitetssiffrorna som raketer??

Fast liiite okamratligt mot Mona Sahlin tycker jag nog att det är .. nu får hon ta kritiken för ALLT som Maria Wetterstrand och Lars Ohly tvingar henne att säga. Det skulle faktiskt se bättre ut om Maria sa NÅGOT så vi vet att hon fortfarande är med i spelet och gör sig förtjänt av den finfina statistik hon fixat till på Monas bekostnad.

Hon kan väl tala om vädret eller grilltips eller läskiga Renstygnsfluglarver .. det har ju miljöanknytning?

Eller så kan hon ju tala om ifall de rödgröna vill ha en sex-minister om de vinner valet och i så fall VEM .. då skulle skribenterna på Aftonbladets debattsida bli sååå lyckliga!

Att det är svårt att hitta miljöriktiga plagg eller skvaller om den berusade oljehandlaren, borde ju vara något som en sann miljöpartist borde gå igång på och tipsen om hur man kan använda tiden rätt och slippa stressa så mycket kan ju också vara bra att ha i väntan på kortare arbetsdagar och friår och sånt?

Men om nu Maria Wetterstrand känner sig lite utbränd?, matt?, trött på politiken? eller har roligare saker för sig .. så finns det ju ett klockrent ämne som intresserar större delen av svenska folket ..

.. ALLSÅNG!! Prata om behovet av allsång, Maria .. inte ska väl du vara sämre än Maud Olofsson??

Eller .. för all del, prata om vad du vill .. bara du deltar i det samtal som resten av oss för inför valet i september.

1 kommentar:

  1. Jag tror att hon tagit time-out det är så populärt.

    SvaraRadera