lördag 27 februari 2010

Aha!! Är det därför årets Melodifestival är så trist?

Jag läser en debattartikel där vänsterpartiet också uppmärksammat det dåliga startfältet i Melodifestivalen.

Det är Alliansens fel!

För det är de brutala nedskärningarna inom kulturskolan som ger färre musikaliska talanger. Klassklyftorna har ökat och barnen från underklassen kan inte längre testa sina gränser och utveckla sina talanger.

???????

Jag antar att det innebär att den som vill ha Sverige som vinnare i Europafinalen inom en avlägsen framtid bör rösta på Vänsterpartiet??

Det här valet blir konstifikare och konstifikare!

6 kommentarer:

 1. Tar mig för pannan för femtioelfte gången i dag.

  SvaraRadera
 2. Kommer det fler förslag från det rödgröna experimentet så kommer handen att växa fast i pannan är jag rädd?? ;-D

  SvaraRadera
 3. Jag håller upp hakan så inte den slår i bordet eller i mina knän. Kanske vi kan importera in några glada kvarglömda maoister som kan marchera på scenen samtidigt som de rappar Internationalen. Kosackdans kan också förgylla spektaklet. Ibland blir jag väldigt trött av omgivningens politiska påfund.Väldigt trött.

  SvaraRadera
 4. Ring Christer Björkman ... genast!!! Än är det inte försent .. och kan du engagera Gudrun till kosackdansen så tar vi hem hela biddevitten i stora Finalen!!! Yeesss .. :-D

  SvaraRadera
 5. Det var en rysligt märklig tolkning. Läste du artikeln eller nöjde du dig med bara rubriken, som garanterat inte är satt av artikelförfattarna? Om du orkar så kanske du borde läsa lite, dels av artikeln och dels de andra bloggar som har skrivit om artikeln. Bl. a min egen blogg. Det handlar om lite mer än en tramsig karaoketävling i storformat diktatoriskt styrd av en tondöv knäppgök som spenderat alltför många söndagkvällar inmundigandes rusdrycker på Patricia.

  SvaraRadera
 6. Rubriken var helt oemotståndlig .. och eftersom jag är dödligt less på att lyssna på den rödgröna klagosången utan att få några som helst ekonomiska riktlinjer så kändes det här som ännu en missnöjesyttring utan täckning.

  Dessutom är jag också trött på att KULTUR alltid ska stavas med stora bokstäver, vara skräddarsytt, bedömt och godkänt av särskilt utvalda .. kreativ frihet borde vara lika viktig som teknisk utbildning och den kreativitet som finns i "vanliga" människors spontana, lustfyllda skapande borde också beredas plats.

  Sammantaget så känner jag mig ovanligt grinig i dag ...

  SvaraRadera