onsdag 3 februari 2010

Stöööön ....!!!

Jag har skottat snö .. i TVÅ TIMMAR!!

Det är så förbaskat mycket snö att den inte längre får plats på tomten, så vi får öppna grinden och traska iväg med den till andra sidan vägen och hoppas att plogbilen rättar till det som blir för mycket.

I min iver att inte ställa till oreda för förbipasserande tog jag ett extra .. och onödigt .. steg ut i kanten med min snösläde och VIPS så stod jag i diket med snö till midjan. Tack och lov för att Maken var hemma för annars hade jag väl fått stått där till allmännt åtlöje till fram på kvällen.

Vi bor väldigt nära ett avdelningskontor till den Högste Chefen så jag antar att mottagning borde vara bra när jag vänder mig mot kyrktornet och säger ..

.. nu tycker jag att det räcker!! Jag vill INTE ha mer snö ...

4 kommentarer:

 1. Har letat efter snöblad till traktorn. men det finns dåligt av begagnade...

  SvaraRadera
 2. Vi har letat efter en liten traktor .. men det finns dåligt med begagnade!! Och snöskyfflarna är slutsålda och våran har gått sönder .. :-p

  SvaraRadera
 3. I norra Sverige klagar innevånarna på dålig snötillgång. Du skulle inte kunna lägga ut en annons på Blocket att du har massor av den vita vara till hämtning helt gratis - det kan gå. Värt ett försök tycker jag. 8-)

  SvaraRadera
 4. Vilken LYSANDE idé!!! Kan inte du starta en snöförmedling så får du vår snö gratis som startbidrag!!!

  SvaraRadera