fredag 12 februari 2010

Jag vill tacka Elisabeth Höglund ...

.. för att hon gjort mig uppmärksam på TV4:s och deras sponsorers tittarönskemål.

Nu när till och med Annika Duckmark kastas ut från Lotto för att ersättas med en "förnyad" förmåga så förstår jag att jag passerat målsnöret rent åldersmässigt!

Jag har nog länge misstänkt att jag inte tillhör reklamkanalernas målgrupp eftersom jag sällan hittar något svenskproducerat som är tillräckligt bra. Men skojsigheterna i Let´s Dance, Idol och Robinson har gett några avkopplande timmar.

Nu när jag inser att jag egentligen inte är välkommen utan mer är att se som en smygtittande inkräktare så känns det ju skönt att inse ...

.. att jag kan ge blanka sjutton i att berika kanalen med telefonsamtal som belastar min telefonräkning och stör nattsömnen hos sponsorer och tv-producenter. Från och med nu ska jag vara så osynlig att jag nästan inte märks om jag tittar in och stör.

4 kommentarer:

 1. Tittar in och läser av dina inlägg.

  Tycker du har många goda åsikter, kanhända för jag tycker likadant. :-)
  Är det bara jag som vet hur man kommenterar här tro, eller har AB läsarna inte följt Dig hit?

  Ha en trevlig helg!

  SvaraRadera
 2. Härligt att se dig igen .. :-D

  Jag tror att många tycker att det är lite pyssligt att kommentera här .. för statistiken har varit överväldigande i jämförelse med kommentarerna och förmodligen finns det ett antal AB-läsare som inte märks????

  Men jag är inte i så stort behov av kramizar och tummar, utan tycker det är roligast med åsikter och synpunkter och sett ur den synvinkeln trivs jag bäst här .. ;-))

  Ha en bra helg du också och kom gärna tillbaka och tyck till!!! ;-)

  SvaraRadera
 3. Det är inte bara på TV4 som åldersdiskrimineringen florerar. Den finns överallt och det är dags att vi alla femtiplusare sätter ner foten. Jag tycker vi ska tacka Elisabeth och låta henne jobba på ämnet som den goda journalist hon är.
  Beträffande TV4, så har det här hänt förut. Det känns som att det bara är flams och larv som går hem bland tittarna. Hörde om italiensk TV som i Berlosconi-ägd anda hade raderat ut allt seriöst och jag tror Bonnier är på väg dit också.

  SvaraRadera
 4. Det är definitivt dags att sätta ner foten. Sverige står och faller med sin "överåriga befolkning" .. det är bara att se hur det ser ut inom småföretagen och hantverksyrkena .. det finns inga kompetenta hantverkare att tillgå som är under 50. Möjligen i undantagsfall .. och då är det deras barn. Ingen orkar eller vill överta ett mindre företag utan de läggs ner allteftersom ägarna går i pension.

  Men foten måste placeras i hjärtat på den man vill göra intryck på .. alltså rakt i plånboken!!!

  ... och aldrig tidigare har jag sett ordet "gammal" så ofta och så negativt använt som i bloggar de senaste dagarna???

  SvaraRadera