onsdag 24 februari 2010

Kylan skapar de mest märkliga sängkamrater ..

Det är kallt och världen är sig fullständigt olik. I morse var det ungefär samma färg på himlen som på snön, vilket gjorde att det kändes som att gå ut i en fullständigt färglös värld. Men även inomhus i ett vanligt hem på landet kan kylan skapa oväntade upplevelser!


Siamesen och Hittekatten är inte särskilt förtjusta i varandra. Hittekatten anser att hon ÄGER hemmet .. medan Siamesen envisas med att behandla henne som en VANLIG KATT!!

Det tycker Hittekatten är UPPRÖRANDE!!

Siamesen retas. Pillar på Hittekatten när hon sover, hoppar fram och skräms bakom halvstängda dörrar och klänger på ryggstödet på den soffa eller fåtölj hon har utsett till sin.

Hittekatten VET att Siamesen blir överlycklig om hon blir arg och fräser .. så hon behärskar sig, ignorerar honom, blir irriterad .. och fräser. Vilket utlöser en vild jakt över hemmet tills Hittekatten tar betäckning hos hundarna .. som Siamesen, förargligt nog, har väldigt respekt för!
Så jag tycker nog att den här bilden är ett större fenomen än bilden av Vertikalpelare, "light pillars", som en läsare skickat in till Aftonbladet.

Det blev bara en bild .. sedan stack de generat åt varsitt håll .. och jag kommer förmodligen aldrig att få se det igen?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar