torsdag 11 februari 2010

Nu är det "perfekt läge" för att adoptera???

Angelina Jolie besöker det jordbävningsdrabbade Haiti i egenskap av FN ambassadör. Hon besöker barnsjukhus och flyktingläger och sprider stjärnglans och publicitet över ödeläggelsen och tragedin .. och det är bra, för allmänhetens minne och generositet är kort.

Men när jag läser att hon dessutom talar om att hon vill adoptera igen, får jag obehagskänslor. Det är liksom inte rätt tillfälle och när den brittiska tidningen The Sun uppger att de från en källa i Angelina Jolies närhet fått uppgiften att .. barnen på Haiti behöver hjälp. Det är ett perfekt läge!

Ett perfekt läge????

Hur tänker hon? Och hur tänkte de tio amerikanerna som redan gripits i Haiti, anklagade för att försökt föra ut 33 barn??

Ett barn är en individ, som ska ses och bekräftas som den unika person det är .. inte något man skaffar sig för att bekräfta sin egen varmhjärtade, generösa självbild med.

2 kommentarer:

  1. Oj va fint du har det här :-D
    Sanne

    SvaraRadera
  2. Jag tänkte på dig i dag när jag läste och beundrade tryffelbilden och har inrett ett litet speciellt hörn till bara DIG!!! Garanterat snöfritt ..!!! :-D

    SvaraRadera