söndag 28 februari 2010

Fantasin får fart ..

.. när jag står på verandan och röker i kvällsmörkret .. mitt ute på bondvischan vid en liten, avsides belägen grusväg .. och ser en tjusig, vit, lååååång limosin glida förbi???

VEM var det?? Var kom den ifrån och vart skulle den??

Och varför just HÄR????

Här finns det inte en limonsinmänniska på minst en mils avstånd eller mer .. hmm .. jag tänker så det knakar .. har vi smyghöjdare/kändisar på orten .. som inte jag vet om???????

Eller var det bara Anna Anka som var ute och letade efter hus på lagom avstånd från exet??

6 kommentarer:

 1. Jag tror att Niclas Wahlgren och Laila Bagges chaufför är ute och övningskör inför det superhemliga bröllopet som sker nästa lördag utan att syrran Pernilla har en chans att få vara med. Snyft och ack o ve, hon "måste" tävla i ssschlagerfestivaltjafset då stackarn. Vilken bror och blivande svägerska allltså - kan dom inte skjuta på bröllopet några dagar? Pernilla kunde sjunga för dom då och vore extra supergulligt i familjen gullegull..

  SvaraRadera
 2. Tänk om det var JAG och min man som letar hus "14 mil" ut i skogen, där vi ska leva kottar och kärlek.

  SvaraRadera
 3. Det var lönelördag igår. "Kungen i baren" åkte förbi med polarna - inga andra. Det kostar 1500kr/tim att hyra en såndär vrålvulgär "luderkanot" med ett visst antal mil inkluderat. Ingen normalt begåvad kändis hyr en sådan eftersom dom inte strävar efter att synas på det sättet.

  SvaraRadera
 4. GRANNY .. nu ska vi vara snälla mot familjen Wahlgren, det ÄR trevligt med familjer som håller ihop och bryr sig om varandra .. :-)
  Men om de tänkt gifta sig HÄR så vore det kul .. då kan jag stå på trappan och kika på kändisar på första parkett!! :-D

  MAMSELAMSEN .. åh nej, så synd att jag inte visste det och kunde ha bjudit på fika .. :-(

  BDK .. hahaha, nu lärde jag mig något nytt! Menar du då att det var Linda Rosing som åkte förbi??? ;-))))

  SvaraRadera
 5. Möljligen hon då, men antagligen bara ett gäng drängfulla tjugoåringar på väg hem...

  SvaraRadera
 6. Suck .. BDK, du solkar ner min fantasidröm om att det var Askungen och hennes prins som kom farande i en förvandlad pumpa!!! ;-(

  SvaraRadera