fredag 19 februari 2010

Ajajaj .. nu känns det i hela kroppen ..

.. att jag har skottat snö!!

Det bara kommer mer och mer och det som jag lyckades få undan i morse är snart ett minne blott. Och inte blir det roligare av att plogbilen tog en sväng här förbi och lämnade en 20-30 cm hög snövall utanför grinden .. som öppnas utåt!! Stenhård, moddig snö i stora ohanterliga klumpar!!

Jag hatar snö!!!!!!!

Värst är det med blåsten som verkar ha gett sig katten på att lägga tillbaka det jag så mödosamt skyfflat undan .. och värre ska det bli till kvällen.

Och hela helgen!!

Stackars, stackars alla rådjur och hjortar som svälter utan att ha en chans att ta sig ner till blåbärsriset under snön. Så även om armarna värker och fingrarna nätt och jämt vill samarbeta över tangentbordet ..

.. så tänker jag ge mig upp till vår utfodringsplats och skotta upp en ruta där vi kan lägga lite äpplen, hö och renpellets.

Sa jag att jag hatade snö?????????

4 kommentarer:

 1. Och nu hittar man inga begagnade snöblad till traktorn på Blocket längre...

  SvaraRadera
 2. .. och snöskyfflar har blivit hårtvaluta! Det finns inga att få tag i och vår har gått sönder .. :-P

  Som tur är har vi två "snöslädar" som går att skjuta framför sig och en vanlig TUNG skyffel .. har jag sagt att jag HATAR snö???????

  SvaraRadera
 3. Jag är också med i klubben!

  SvaraRadera
 4. Härligt, då kan vi sitta och muttra elaksheter över snön och blåsten och vädret tillsammans. Men som BDK så .. det är "bara" drygt 4 månader kvar till midsommar .. *suck*

  SvaraRadera