lördag 6 februari 2010

Gäääsp ..

.. är jag otacksam om jag tycker att det här var en oengagerande början på Melodifestivalen???

Och obegriplig??

Det är nästan så att det känns som om den inte ens har varit?? Nästan lite långtråkigt?? Kan det möjligen bero på mig .. jag kanske inte satsade ordentligt, hade för lite alkoholhaltiga drycker på soffbordet eller ..

.. så har mitt bästföredatum gått ut när det gäller Melodifestivaler?

3 kommentarer:

 1. Som den tråkiga sopprot jag är så ville jag inte se Dolph - tyckte inte varken om honom eller Sylvester i Rocky - så jag tog ett glas vin och började lägga pussel och det var mycket roligare.Vet inte vem som vann och överlever nog utan den vetskapen. Däremot har jag sett i AB att det kan vara problem för Daniel Westling att fixa tronföljden med Victoria - transplanterade kan nämligen få problem med att få fjong -Jag trodde aldrig en dagstidning kunde sjunka så lågt och bli så snaskig, de har lyckats att sätta nya dåliga lågvattenmärken igen. Urk och usch.

  SvaraRadera
 2. Haha...näää...du är inte otacksam...det var gräsligt....önskar man kunde låta bli att titta på eländet...hmm...och Sverige kommer inte att ha råd med att vinna ...så någon större förändring åt det bättre hållet är nog tyvätt inte att tänka på.....

  =)))))))))))))

  SvaraRadera
 3. GRANNY .. du är en klok kvinna och jag kanske följer ditt exempel nästa lördag .. fast det är svårt när Maken ändå envisas med att titta.

  M .. puh!!! Jag började faktiskt känna mig rejält som en rejält utgången Melodifestivalkonsument .. *pustar lättat* .. för det här kändes totalt innehållslöst???

  SvaraRadera