lördag 6 februari 2010

Håhåjajaja .. vad ska man tro???

Sverige - sämst i kristider .. trumpetar Aftonbladet och visar med hela handen på Ekots statistik från OECD som säger att Sverige rasat från fjärde plats i välståndsligan .. på 70-talet! .. till att vara bland de allra sämsta.
Om man jämför med hur det var FÖRE KRISEN 1970! Alltså för 40 år sedan???
Artikeln avslutas med orden ... Ekot påpekar att statistiken från OECD dock brukar revideras så läget kan förändras i senare upplagor.

BRUKAR förändras .......????

Så skapar man en SANNING som nu alla skriver upprört om????????

I samma tidning som alla vet har sympatierna på den röda sidan .. publiceras en analys gjord av Peter Hultqvist, socialdemokrat, som redogör för Centerns problem och då i synnerhet flörtandet med storstäderna.

Opartisk? Inte alls färgad av skribentens politiska hemhörighet??? Och utan att nämna med ett enda ord att ..

.. storstäderna är det främsta målet för båda alliansernas valkampanjer???

Innan den här valrörelsen är över kommer Sveriges befolkning att vara så less på politik, politiska utspel och politiskt mumbojumbo att större delen tar semester från finalen i september och sticker och vilar upp sig ..

.. medan slutlögnerna och rävspelet klingar för döva öron.

2 kommentarer:

 1. Opartiskt var ordet!
  Sverige har klarat lågkonjunkturen bättre än många andra. Arbetslösheten är låg och det finns jobb att söka.
  Tyvärr verkar det ju vara så att hemma i ankdammen Sverige MÅSTE man vara vänster för att överhuvudtaget få uttala sig? Och man får snällt acceptera att bli idiotförklarad om man nu INTE skulle vara det. Demokrati?
  Så om inte annat, för att gå emot strömmen säger jag att jag INTE är vänster. Om sedan alliansen gör så bra ifrån sig i alla lägen må man tvista om.

  SvaraRadera
 2. Ja du, jag håller helt och hållet med dig. Det är sorgligt att se till vilken nivå det rödgröna "valarbetet" sänker sig .. och precis som du säger .. bara för att inte vara delaktig i det så måste jag ju bara välja ett annat alternativ, eller hur?

  AB:s artikel "Sverige sämst i kristider" är så nära en ren lögn som man kan komma. 40 år gamla siffror används för att förvandla dagens krishantering till en antydd lögn. Och mest förvånande av allt är hur många som går på det och ger sig ut på nätet och skriker .. utan att ha läst vad det egentligen står?????????

  SvaraRadera