torsdag 25 februari 2010

Kom bara inte hit ..

.. för här springer så mycket folk ändå och den lilla tid jag får över vill jag disponera själv.

För nu ska sossarna knacka dörr .. över en miljon svenskar ska få öppna dörren och höra berättelsen om allt som Alliansen har misslyckats med, gjort fel eller som rödgröningarna ska göra likadant .. fast annorlunda.

Tänk .. när jag först hörde talas om det här dörrknackeriet så trodde jag att de ville höra vad JAG tyckte!!! Så obeskrivligt korkad är jag.

"Vi ska berätta vad som står på spel i höstens val. För höstens val är ett avgörande vägval. Två helt olika idéer om Sverige står mot varandra" .. skriver Mona Sahlin och Ibrahim Baylan i en debattartikel i Aftonbladet.

Jag vet redan vad som står på spel och hur viktigt det är att de politiker som får makten i höst håller ordning på ekonomin, gör realistiska satsningar på verkliga arbeten och underlättar för företagandet i Sverige.

För Sverige är inte ett unikt land .. vi kan lätt rasa ner i samma sörja som många andra europeiska länder har gjort.

Men det där med .. två helt olika idéer om Sverige som står mot varandra .. det låter väldigt obekant???

Är det någon som hört några nya fräscha idéer om Sverige från oppositionen nyligen?? Bortsett från nya utredningar, myndigheter och återställare ... och så det där med att behålla Alliansens "dåliga" idéer till sen eller ändra på designen så de ser annorlunda ut???

1 kommentar:

  1. Snart så stjäl väl S Fredrik Reinfeldt också. Dörrknackningskampanjen för M klubbades tidigt i höst och jag var på upptaktsmöte.
    Denna kampanj skall enbart vara en presentation av oss själva vad vi tycker på lokalplanet och vad vi vill åstakomma om vi kommer till makten. Vi skall INTE peka på motståndarnas tillkortakommanden utan bara berätta om oss - inga smutskastningar får förekomma.
    Jag får nog springa fort om jag kommer att jagas av de röd-gröna. Löparskor på. Märkligt att man återanvänder Alliansens ideer som man förkastat tidigare, det verkar som om de har satt det i system dessutom - har de ingen egen tankesmedja?

    SvaraRadera