tisdag 16 februari 2010

Åhh .. nej!!

Jag är dödligt less på den här vintern nu och när en god vän hörde av sig och undrade om jag kände för att sticka till London i mitten av mars så hoppade jag nästan ur skorna i min iver att svara JAAAAAAAAA innan hon ångrade sig.

Det är så händigt att åka till London härifrån och billigt, tack vare Ryanairs Londonresor .. så jag förtränger helt bristen på service, komfort och alla andra risker bara för att få en chans att vandra runt på mina favoritplatser under knappt två dygn då och då.

Så då blir jag inte glad när jag läser Expressen i dag. Tänk om det inte finns något flyg som väntar på oss när vi ska åka .. tänk om vi landar på Arlanda i stället för på Skavsta där bilen står??

Tänk om vi inte kommer hem alls???

Eller i väg ...???

Jag vet inte vilket som känns värst .. men det blir några spännande veckor framöver kan jag tänka mig.

2 kommentarer:

  1. Är du intresserad av ett självgående handbagage? Jag ställer gärna upp och jag bär dina prylar också. Jag vill ha ett par blommiga tights eller multicolour med paljetter och det finns i London. Ryanair går utmärkt att åka - billigt och ok så länge jag slipper flaxa själv.

    SvaraRadera
  2. Det är bara att säga till .. du ser ju själv att jag reflexmässigt hänger på så fort någon bara nämner ordet Londonresa!!! ;-))

    SvaraRadera