lördag 20 februari 2010

Jag såg Tiger Woods ..

.. göra avbön på tv-nyheterna i går.

Han var som en levande illustration till det jag alltid sagt .. du ska inte låta dig tvingas till eller be om ursäkt för något du inte vill eller tycker att du borde. Resultatet blir INTE bra eller trovärdigt om du inte menar vartenda ord du säger.

Men en sak gick verkligen fram och var fullständigt trovärdigt .. han ville inte stå där! Han tyckte det var oerhört förödmjukande att behöva läsa upp sitt färdigskrivna manus och han stålsatte sig verkligen för att få det gjort.

Om det hade varit min man??

Då hade jag skämts!!

3 kommentarer:

  1. Varför i hela friden skulle han behöva göra detta. Vem hade glädje av det och vad var det att sända detta spektakel världen över.Min kloka mormor sa mycket kloka ord och hon sa:Du skall inte vädra garderoben din i grannens finrum. Jag tror nog hon menade något sådant som man såg igår.Jag vet inte men vad var detta för? Ett spel för galleriet eller något som var till för mediahyenorna. Det var sorgligt inget annat och så meningslöst.

    SvaraRadera
  2. Det var bara pinsamt och väldigt meningslöst. Någon slags offentlig skampåle på något sätt. Fullständigt bisarrt var det. Märkligt...

    SvaraRadera
  3. BDK & GRANNY ... Det är ovärdigt och angår liksom inte oss, tycker jag. Visst kan jag också tycka att det är fel att hänga en helgongloria på en helt vanlig människa .. med det handlar ju aldrig om moral, bara pengar och sponsorer!! Det är så man vill gå och duscha efter att ha sett den framtvingade ursäkten!

    SvaraRadera