söndag 28 februari 2010

Jag har i och för sig aldrig ..

.. trasslat in mig i en resårsäng när jag varit ute i trafiken men det var ju roligt att se att det finns dom som inte väjer för något. Aftonbladet har ett litet bildspel i dag under rubriken "Märkliga förare skapar märkliga problem" som får mig att tänka på mina egna tillkortakommanden.

Som den gången när jag var övertygad om att växellådan höll på att rasa samman! Varje gång jag växlade hördes ett skramlande, skrämmande ljud och jag körde på en och samma växel .. jättesakta .. till den närbelägna verkstaden ...

.. bara för att få hjälp med att dra åt växelspaksknoppen! Om jag kände mig dum?? Jodå .. på en skala från 1-10 så var det nog 10,5 ungefär. Men det är ju alltid kul att roa andra, eller hur?

Sedan var det den gången jag körde ett gäng ut mot Saltsjöbaden och helt oväntat blev omkörd av ett hjul med fälg och allt i en skarp kurva?? Vi skrattade glatt och rått ända tills bilen rätade upp sig och det visade sig vara vårt eget hjul .. då var det inte riktigt lika roligt.

Mardrömsfärden på E4 när jag var övertygad om att både ljuddämpare och avgasrör låg och släpade i marken blev lite mindre hemsk när jag .. vid närmaste bensinstation, fann att det var en kvist som kilat in sig under bilen.

Men den "punktering" som en äldre dam visade upp i bildspelen slår allt jag gjort och någonsin kommer att göra ... jag ska skriva ut den bilden så jag har något att visa upp för Maken nästa gång jag skadar fälgarna vid närkontakt med trottoarkanter eller planteringsstenar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar