onsdag 10 februari 2010

Ska det gå åt helvete .. så ska det ske med stil!!

När jag upptäckte att jag plötsligt blivit lika gammal som min mamma var när jag började tycka att hon var gammal .. fast jag nu inser att hon inte alls var det .. så insåg jag att det var dags att vidta kraftfulla åtgärder.

Jag beställde en tid för bentäthetsmätning, som var okej för mig fast inte för min mamma, köpte nya stövlar med högre klackar att använda i stället för de superbekväma Kajsa Anka-skorna från Coop och bytte ut mysbyxorna till tights!

För ska det gå åt helvete, så ska det i alla fall ske med en viss stil. Ska jag sluta mina dagar på långvården så ska jag göra det iförd high-heels från Scorett och iförd något snyggt som jag inte behöver skämmas för.

Ungefär samtidigt började jag att ta ett glas vin till maten och ska man döma av alla sk tester som kvällspressen tillhandahåller så är jag numera att klassa som alkoholist. Detta beroende på att jag dricker vin VARJE DAG .. utom de dagar vi äter våfflor eller gröt.

Nu vet jag inte om vitt vin innehåller kisel .. men det vore ju väldigt bra om det var så, eftersom jag läser att öl är rena dunderkuren mot benskörhet. Om inte så får jag problem .. för öl är liksom inte min favoritdryck??

Men man kanske kan blanda 50-50 med vin eller börja med två glas till middagen som på den värsta Nobelmiddag? Det är väl stil om något?

5 kommentarer:

 1. Hehe.......en rätt obehaglig upptäckt kan jag tänka mig....hmm...frågan är ju hur gammal din mamma var....jag tyckte att min var mer än gammal när hon var 43...antar att din var marginellt äldre...haha...klart att det ska vara höga klackar och vin...livet är till för att levas...inte gemomlidas...ehh...om det nu inte är att genomlida...att gå i höga klackar förstås ;)

  =)))))))))))

  SvaraRadera
 2. Ja, ska man trilla omkull ska det ske med fanan högt och självklart stilfullt :)

  Håll i dig ordentligt nu, för inte vill vi se dig trilla omkull.
  Natti, natti

  SvaraRadera
 3. Jag tyckte nog aldrig att min mamma var ung .. så egofixerad var jag. Men att hon drabbades av benskörhet ovanligt tidigt var något som oroade mig mycket. Men eftersom jag avskyr att oroa mig när jag kan ta reda på saker så såg jag till att kolla läget .. och så passade jag på att kolla sköldkörteln (mamma) och hjärtat (pappa) samtidigt ... bara för att vara på den säkra sidan innan jag vinglade ut på mina nya stövlar.

  Och går man mot ett ohejdbart förfall .. så ska man göra det rakryggad, nyfriserad, välklädd och i snygga skor och gärna med ett glas champagne i handen, eller hur?? ;-))))

  SvaraRadera
 4. Jag är anhängare av de här nya rönen. Rödvin är preventivt mot hjärtinfarkt och allt möjligt. Grönmögelost är håller prostataproblem borta.
  Jag bara ÄÄÄÄLSKAR gorgonzola och ett glas rödvin...

  SvaraRadera
 5. För min del tänker jag avstå från höga klackar men unna mig en och annan öl, fast det inte är min favoritdryck heller.

  SvaraRadera