tisdag 9 februari 2010

Bröst är plastikkirurgernas främsta inkomstkälla ..

.. verkar det som? För när bröstförstoringarna blivit ett måste för även den vanliga kvinnan, som fått spara och låna till de efterlängtade "jättebomberna" .. då är det dags att plocka ut inplantaten??

Och det är väl upp till var och en hur man vill ha det, men jag kan inte låta bli att fundera över hur det kommer att bli med LÄPPARNA??

Det blir ju mer och mer påtagligt vilka som har gjort något för att förstora överläppen. I en del filmer förlorar åtminstone jag helt koncentrationen på handlingen av ren fascination över huvudrollsinnehaverskans enorma läpp!!!

Hur gör dom .. alla stackare som lagt in "saker" i överläppen?? Går det att ta bort utan att förstöra själva funktionen ..

.. eller måste de leva resten av sina liv som reliker från en annan och sämre tid??

8 kommentarer:

 1. Sök botulinumtoxin på wikipedia, klicka på medicin, längst ned.
  Övriga synpunkter överflödiga... Snacka om bimbo-idéer...

  SvaraRadera
 2. Vissa grejor i överläppen kan nog försvinna, men andra är livslånga. Men jag tar mig för pannan när jag läser vissa bloggar.

  SvaraRadera
 3. BDK .. usch, jag blir alldeles mörkrädd och kommer att satsa på ett nytt och effektivt ångstrykjärn och en stadigt åtdragen frisyr i stället!!! ;-)

  MAMSELAMSEN .. Visst är det ruggigt? Och de som hållit på ett tag börjar se lite .. hmm .. utomjordiska(?) ut!!! ;-)

  SvaraRadera
 4. conceiva mezzmo pro serial khokharpc Thanks for this post, I really found this very helpful. And blog about best time to post on cuber law is very useful.

  SvaraRadera
 5. advanced systemcare farooqpc Thanks for sharing such great information, I highly appreciate your hard-working skills which are quite beneficial for me.

  SvaraRadera
 6. With your presentation, you make it appear so simple, but I find this subject to be one that I believe I will never understand.
  It appears to be far too sophisticated and vast for me.
  I'm looking forward to reading your future post,
  I'll make an effort to grasp it!
  comodo cloud scanner crack
  windows 7 ultimate crack
  autodesk maya crack
  brave browser windows 64 bit crack

  SvaraRadera