lördag 6 februari 2010

AJ, aj, aj .. det finns träning och så finns det ..

.. hårt arbete!!

Jag läser om Martin Lidberg som har satt ihop ett walkprogram som redan under första veckan gör att "pulsen kommer igång, du känner dig piggare, starkare och kilona börjar lossna." Artikeln beskriver i lyriska ordalag hur armarna ska JOBBA, benen SKJUTA ifrån och pulsen STIGA!!

I går bar jag in 400 kg pellets i vår källare. Pulsen kom verkligen igång, jag intalade mig att jag var STARK och ett och annat kilo föll nog av under tiden. Armarna jobbade på .. och benen .. knäna böj, lyft säck, lasta på kärra, draaaaa från parkeringen, över tomten fram till källaren .. lasta av, gå nerför trappan, stapla och börja om från början!

Jag känner att jag har en kropp, det gör jag!

Stel och öm är bara förnamnet och skulle jag mot all förmodan försöka mig på att "Strippa till drömkroppen" som är dagens andra träningstips i tidningen .. så misstänker jag att det inte skulle bli en särskilt stor skönhetsupplevelse för betraktaren?

Poledancing .. i högklackat!!! .. runt en stripstång ligger långt, långt ner på dagens agenda.

2 kommentarer:

  1. Poledancing i högklackat! Låter nästan som ett av chogg partiets valmöten. Hahaha!
    Ha en trevlig helg min vän! =)))

    SvaraRadera
  2. Poledancing är något som jag enbart sysslar med på choggens partimöten .. risken för att mötas av gapskratt i stället för upphetsade applåder är överhängande i den här familjen .. ;-))

    SvaraRadera