söndag 14 februari 2010

Hahahaha .. ja, nu visar dom i sanning vilka tittare som de vill ha ..!!

TV4 ersätter Elisabeth Höglund med ... baaaraaaang ... CAROLINA GYNNING!!!!!!!!!!

Detta är veckans absolut roligaste nyhet, perfekt för dem som sätter på TV:n som ljudkuliss för att undvika tystnad i ett ensamt hemmaliv. För tystnad .. det slipper vi när Gynning står på scenen.

Stackars Yvonne Ryding och Carin da Silva som kommer att blekna totalt bredvid Carolinas utrymmeskrävande personlighet. Och nu vet vi i alla fall att TV4 inte har några som helst ambitioner på att producera tankekrävande produktioner som tex Skavlan ..

.. utan satsar helhjärtat på rena Marschmallow-program ... söta, uppblåsta och lättkonsumerade.


Hmmm .. vid närmare eftertanke så kanske Yvonne Ryding bör se om sitt hus, hon fyller ju ändå 48 år i år, vilket är en HÖÖÖÖG ålder i det här sammanhanget??

9 kommentarer:

 1. http://lindaloumania.blogspot.com/2010/02/ny-har-jajamensan.html

  SvaraRadera
 2. Samtidigt som man gör sig av med en begåvad journalist p.g.a. ålder. ÄR verkligen folk intesserada av Gynning - eller tilltalar det bara ett oengagerat slötittande? I tittar undersökningar kollar man ju inte om folk verkligen VILL titta engagerat eller ha teven som bakgrundsbrus.

  SvaraRadera
 3. Jösses!!...nu är/var jag ju ingen större fan av Elisabet H...inte pga av hennes ålder eller skicklighet som journalist...utan för att jag alltid har tyckt att hon som person har varit jobbig....men Gynning....*suck*!!....det är ju som pest eller kolera.....fattar inte varför det inte kan räcka med TVÅ!!...programledare....eller EN!!...skulle ju till och med kunna bli lite lönsamt för TV4....för de jobbar väl inte gratis??

  SvaraRadera
 4. LINDA .. NU blev jag jätteglad!! Vi får bilda en filial här på blogspot för avhoppade aftonbladare .. ;-)))

  BDK .. Jag tillhör dom som tycker det är skönt att säcka ihop en stund framför tv:n på kvällen. Men det får ju inte bli hur tankebefriat som helst .. för nu börjar det bli svårt att skilja hopsäckningen från medvetslöshet. Mina egna drömmar är intressantare än dagens tv-program ... hmm .. jag kanske borde skriva ner och vidarebefordra dom???????

  SvaraRadera
 5. Harrrejävvlar! skulle jag sagt om jag var från västkusten - men det är jag inte. Menar du den där människan son står för ljudillustrationen till "Larmet går"? Nu har jag funnit ytterligare en orsak förutom alla reklamavbrott till att bojkotta TV4.Härligt jag skall börja göra viktigare saker än att sparna på den kanalen.Det är inte ens en gång själslig onani att se på den kanalen - det ger inte ens en konstlad tillfredställelse. Tacka vet jag knastertorra kunskapskanalen den levererar som man säger.Offknappen kan man också använda istället för TV4 nu.

  SvaraRadera
 6. Lilla vän, du är inte ens välkommen till den kanalen .. målgruppen är 15-39 år så det är nästan rena välgörenheten att Yvonne Ryding fått vara med så här länge. Ska vi tippa att det är hon som kommer att erbjudas timeout nästa gång???

  SvaraRadera
 7. Det var bara det jag väntade på, för detta förstod jag skulle hända så fort nyheten om Höglunds avgång nådde mig. Det kommer inte att gå bättre för programmet för det förstås, titta bara hur länge det höll förra omgången av förkväll..när egocentrerade gapiga jag-har-en-
  egen-megafon-inbyggd-och-vill-bara-prata-om-mig-
  själv var med.

  Locka yngre tittare till det programmet? Det kan dom drömma om. Och de tittare - de äldre - som ev. varit intresserade av att titta på soffprogram har svikit för länge sen, och om inte försvann de nog när Gynning kom in!

  Snart flyttar programmet till tv4plus för att sen läggas ner för gott ;)

  SvaraRadera
 8. Anneli, du var mer förutseende än jag .. för jag blev helt överraskad över valet av Gynning?

  Jag trodde hon hade gjort sitt efter programmet i tv4plus .. vaddetnuhette .. som var en fullständig katastrof i åtminstone det halva program som jag såg.

  Så jag litar på din bedömning .. det är nog sannolikt att Förkväll hamnar i samma kanal .. sörjt och saknat av ingen .. :-)

  SvaraRadera
 9. Det kändes ju som lite av ett självklart val, eftersom hon varit såkallad programledare i förkväll förut, i förra omgången..då det blev nerlagt efter nån säsong. Undrar varför..? Hmmmm..

  Formatet funkade inte då, och kommer inte funka nu heller. Men alla kanaler kör just nu trenden "låt oss försöka igen med att återuppliva gamla nerlagda program". Lyckohjulet, Paradise hotel, Robinson. Och Lyckohjulet har redan fått flytta till Kanal 9 för att tittarsiffrorna var usla. ;) Det kunde jag talat om för dom att det inte funkar med gamla nerlagda program..

  Det verkar som om kanalcheferna har dålig fantasi nu förtiden? Eller är dom bara snåla, som inte vill producera/köpa in nytt?

  SvaraRadera