fredag 12 februari 2010

Linda Rosing har gjort det igen ..

.. hon har än en gång tatuerat in sin älskades namn på kroppen. Ytterligare en evig kärlek ska för evigt markeras i huden?

Vad är det då för nyhetsvärde i den uppgiften som jag får genom Aftonbladet??

Jo, för det första så förmodar jag att det är kärlekens egen autograf som har kopierats och då får jag veta att han har en ganska dålig handstil och ..

.. dessutom så tror jag att det inte var världens mest rutinerade tatuerare som utförde arbetet eftersom namnteckningen är felvänd, sett ur betraktarens perspektiv och ..

.. så får jag veta att den nya kärleken blev jätteglad!!

Det är väl inte illa? Och som bonus blir jag också informerad om att Linda får hänga med på spelning i Moskva .. med eller utan barnet som nyligen föddes i december??

Vilken tur att jag hänger med i nyhetsflödet, eller hur???

5 kommentarer:

  1. Visst är det bra märkligt? Varför måste man brännmärka huden med pojk/flickvännens namn?

    SvaraRadera
  2. OM det nu är helt nödvändigt att rista in ett namn så vore det väl bättre att välja barnets .. det kommer väl ändå att följa henne livet ut och för evigt binda henne samman med pappan???

    .. och varför väljer hon inte en snygg tatuering när hon ändå gör en??

    SvaraRadera
  3. vad hände med Fadde som hon tatuerade in på höftbenet tror jag det var???

    SvaraRadera
  4. Fadde blev omtatuerad till en panter och det ska bli intressant att se vad det här blir för djur så småningom??? Svansen är ju i alla fall så gott som klar .. ;-))

    SvaraRadera
  5. Jag har svaren :) Tatueringen har Linda designat aldeles själv, wow! Och bebisen får såklart inte följa med till Ryssland utan farmor rycker in.

    SvaraRadera