onsdag 3 februari 2010

Det tog nästan tre timmar ...

.. av idogt och hårt arbete att ta sig vidare för den bilföraren som körde med full kraft rakt in på vår lilla igenblåsta väg.

Jag har ALDRIG sett någon skotta så mycket snö som han!!!

När han äntligen tog sig ur snöfällan kom dagens roligaste upptäckt .. han skulle inte alls HIT??

Han tog bara en "genväg" .....!!... och precis NU kom nästa självmordsbilist och satte sig fast bredvid vår brevlåda!!!

11 kommentarer:

 1. Vilken tur att jag hittade denna bloggen. Lägger den på Favvisar uppe till vänster

  SvaraRadera
 2. hahaha .. och så hittade jag dig också! Det blir bara roligare och roligare här inne på Blogspot.

  Men det var förfärligt vad HUNGRIG jag blev av att hälsa på inne hos dig! *springer och inventerar kylskåpet* :-)

  SvaraRadera
 3. Haha. Sicken stolle.:-)

  Är det kul inne på Blogspot?
  Och där var Mamselamsen också. Henne har jag läst förr. Hon kommer från en mycket eminent stad. Typ samma som jag.:-)

  SvaraRadera
 4. Efter massor av år i Jämtland kan jag bara konstatera att folk i södra delen av Sverige helt saknar respekt för vinterkyla och snödjup. Åtminstone här i Skåne kör man som om det vore sommarväglag. Och vadå, varma kläder? Knappt någon äger mössa eller vinterkläder. Vad man kan se.
  Idag har jag skottat i nästan tre timmar (mannen är i Jämtland och jobbar). Värst var framför brevlådan och soptunnorna när plogen gått. Ca en halvmeter hög och en meter bred vall av hårdpackad blötsnö. På en sträcka av ca tre meter. Och all snö måste kastas högt och lååångt. Jag tyckte dom sa att vi skulle få medelhavsklimat???

  SvaraRadera
 5. Ja det har varit en spännande dag .. i inlägget innan det här följde jag hela dramat på bästa twitter-maner .. vansinnigt roligt!:-)

  Att blogga här var helt annorlunda än jag tänkt mig .. färre kommentarer men väldigt mycket fler läsare????????

  Kan det vara så att det nästan bara är AB-bloggens bloggare som läser och kommenterar AB-bloggens bloggare?? Och då helst inlägg som handlar om AB-bloggens bloggar??????????? ;-)))

  SvaraRadera
 6. Jag bör nog skriva vem jag svarar?? Det här systemet är lite svårt att ta till sig??

  AGNETA .. visst är det märkligt att någon törs sätta sig i bilen klädd för höstväder .. i bästa fall?? Och sedan kör man väldigt optimistiskt in på vilken igenblåst grusväg som helst .. det är ju LIVSFARLIGT!!!!!!

  SvaraRadera
 7. Grusväg ha!! Jag föreslår dig att försöka dra envis make med rollator på ospårad väg det är en MISSION INPOSSIBLE!

  SvaraRadera
 8. Det måste vara en en mardröm i nästan samma klass som när Libra släpade sin överlastade dramaten med bara ett helt hjul genom snömassorna .. brrr!! I dag är jag glad över att bara deltagit som åskådare!! ;-))

  SvaraRadera
 9. Bäst att du blir van vid att kommentarerna minskar. Jag har massor med läsare, men nästan ingen kommenterar. Känns ibland lite irriterande att folk sitter och "glor på mig", men inte ger sig till känna. Fast jag börjar vänja mig. :-)

  SvaraRadera
 10. Åh...det låter som om det är spännande i söder.. ; )
  Måste genast läsa lite morgontidningar på nätet!!! Här uppe i norr är det inte så mycket dramatik när det stormar till... Vi vet ju som att snön alltid kommer här, så vi är förberedda...
  Vad fint du har här inne!!! Trivs du?
  Kramar från Hanna Hmm

  SvaraRadera
 11. MAMSELAMSEN .. visst är det lite trist att inte få till ett rejält samtal i frågor som man är engagerad i .. men å andra sidan så slipper man mycket tjafs också så det jämnar ut sig .. ;-))

  HANNA Hmmm ... Oj vad glad jag blev att du hittade hit!!! Och .. ja, jag trivs väldig bra här. Just nu misstänker jag att AB blogg är en bloggcommunity där bloggarna läser och kommenterar inbördes och då helst när inläggen handlar om AB bloggs bloggare ..;-D

  SvaraRadera