söndag 21 februari 2010

Jag tror jag skottar ihjäl mig!

Det är verkligen perfekt timing att få en man med akuta ryggproblem just som århundradets (?) värsta snöoväder sveper in över landet.

Och så ska det bli MER snö!!!!

Jag tror jag skottar ihjäl mig .. ärligt! I går skottade jag upp hela vår stora gårdsplan bara för att upptäcka att trappan försvunnit under den tiden som jag vänt ryggen till. I dag på morgonen var det bara min värkande kropp som bevisade att jag gjort något alls.

Jag har ONT!!

Till och med i fingrarna!!

Och vänstra foten känns som om en häst har stått på den? Undrar varför just den lider mer än den högra??

I dag skulle det inte sitta fel med lite medlidande ... om det är någon som har lite över?

3 kommentarer:

 1. Stackare får du från djupet från mitt hjärta, åsså skickar jag en cyper-OS-guldmedalj i snöskottning till dig. Att ha ont i ena foten är inte så konstigt - det är säkert frånskjutfoten eller stödfoten när du går till angrepp med skyffeln. Kör mental träning - Jag skall snart åka till London, Jag skall snart åka till London - det kan gå lite lättare.
  Du har all min sympati ska du veta här där jag sitter insnöad och 16 grader kallt och en make som snart har slut på snuset.De skrabbiga benen han har vill jag inte släppa ut att pulsa i snö. Jag kommer att gå - men inte än.
  Glöm aldrig:Kvinnor har alltid företräde - i synnerhet i obanad meterdjup snö.

  SvaraRadera
 2. Jodå, här kommer ett JÄTTELASS med medlidande! Högt som Kaknästornet ungefär...Jag får också ont på vänster sida, det drabbar nog alla oss högerhänta.
  Jag är så himla tackasam att min man är här nu. Annars jobbar han norröver långa perioder fram till juni. Ger sig iväg tisdag kväll. Jag bävar...Styrkekram!

  SvaraRadera
 3. GRANNY .. jag avstår SÅ GÄRNA från alla former av företräde när det gäller snö!! Jag avstår faktiskt väldigt gärna från snö överhuvudtaget just nu!!

  AGNETA .. Stackars dig från en syster i nöden!! För på tisdag brakar det loss över södra Sverige igen!! Återgäldar styrkekramen!

  SvaraRadera