fredag 5 februari 2010

Det är väl som att vissla i kyrkan ...

.. men jag måste ändå .. väldigt försiktigt .. få säga att ..

.. jag gillar Maud Olofsson!

Det är ingen särskilt populär inställning nu för tiden när hon utvalts till slagpåse för hela Alliansens politik, men för mig framstår hon som en liten ettrig Jack Russel Terrier.

Fullständigt lojal, outröttlig och alltid beredd att ge allt, envis, trofast och ständigt på hugget!

Allt elände som drabbat den nyvarande regeringen .. utom sjukförsäkringen .. har hamnat i hennes knä och hon har idog och utan att klaga satt tänderna i röran. Envist har hon stått pall för trycket och kraven på att öda skattebetalarnas pengar på ett förlustprojekt som Saab. Ettrigt har hon försvarat sina ställningstaganden och outröttligt har hon fredat sig mot journalisternas skuldbeläggande skriverier.

En STARK kvinna som är värd mer respekt än hon får och ..

.. om jag någon gång skaffar mig en jack russel valp så ska jag döpa den till Maud!!

4 kommentarer:

 1. Hon har ju fina glasögon...

  SvaraRadera
 2. Hon är en fantastisk arbetshäst modell ardenner och vem skulle klara att stå upp och försvara regeringen som hon när stod där i värsta SAAB-stormen. Hon förtjänar respekt oavsett vilken partitillhörighet man själv har. Heja Maud.

  SvaraRadera
 3. Och efter hennes förslag idag... om att sänka momsen för tjänsteföretag... blev hon nästan min idol... men bara nästan.

  SvaraRadera
 4. BDK .. kom igen nu knighten, bättre kan du!! Maud HAR fått oförtjänt mycket påhopp .. särskilt när det gäller Saab, eller hur???

  GRANNY .. jag kunde inte sagt det bättre själv!!

  MAMSELAMSEN .. precis .. bara nästan!! ;-) Men därifrån är steget långt till den totala utskåpning hon har fått utstå, tycker jag!

  SvaraRadera