måndag 15 februari 2010

Bloggvänner!

Det jag var mest orolig för när jag lämnade min gamla bloggportal var att förlora alla bloggvänner. Vänskap på nätet är flyktig .. som en droppe i vattnet som är bortglömd så fort ringarna slutits över den.


Så just därför blev jag så glad när jag upptäckte att många fanns kvar och att några till och med tänkt samma tankar som jag.
Och Lindalous Trädgård kommer jag att sitta ofta i .. och tänka på dikten jag har sparat sedan den 10 oktober förra året när hon bjöd in oss alla på "Nattfika".
Bilden är mitt första försök att lägga in en bild här .. det var ju inte så svårt, och det är precis så här jag tänker mig en trädgård hos Lindalou .. lite vildvuxet, hemligt och med oväntade ting bland de välkända.
Nu ser jag att bilden blev väldigt oskarp .. hmm .. då kommer nästa utmaning, KAN jag ersätta den med en bättre??

5 kommentarer:

 1. Den var verkligen fin!!!! Kan jag snatta den och ha som sk header? ;-) Hur man nu får dit en sådan..

  SvaraRadera
 2. Jag sliter mitt hår i frustration över att jag inte fattar mig på Photoshop!!! Grrrr!!!

  Men "snatta" på du och se om du kan få den skarpare .. dubbelklickar jag på den blir det rätt format och skarp ... och jag är en fullständig IDIOT!!!

  Gå in på http://fixa-din.blogspot.com så finns det anvisningar om hur du fixar en header. En jättebra sida även för såna som mig .. ;-)

  SvaraRadera
 3. Hoppas det finns bänkar nog åt oss alla här vill jag också sitta och nattfilosofera med vännerna

  SvaraRadera
 4. Jag snattade den. Kika in får du se. Den är så fin. Tack!!

  SvaraRadera
 5. GRANNY .. i Lindalous trädgård finns det plats, vi kan sitta på ett omkullfallet träd, på en filt på marken .. eller bara lägga oss i gräset och lyssna på fåglarna. Visst är det härligt?

  LINDA .. du är ett GENI!!!!

  SvaraRadera