tisdag 23 februari 2010

Varför ..

.. har vi och avlönar alla dessa vd:ar och generaldirektörer som ändå inte klarar av sina jobb, utan ylar om att det är REGERINGENS eller NÅGON ANNANS fel så fort något händer utöver den vanliga, vardagliga lunken??

Det kan väl knappast vara rimligt att begära att våra ministrar ska fungera som personliga assistenter till alla som lyckats kapa åt sig toppjobb med fantasilöner, men står handfallna och överrumplade när det krisar till sig.

Och när det gäller SJ så är det väl i första hand bristen på kommunikation som är det mest anmärkningsvärda. Att anpassa hela Sverige för extremväder som sker några veckor, högst 2 gånger per decennium är väl inte möjligt, rent ekonomiskt.

1 kommentar:

  1. Det är, något sorts belöningssystem tror jag, misslyckade politiker som man inte vet vad de skall göras av med blir landshövdingar. Politiska tjänstemän de blir generaldirektörer. Vanligt folk som misslyckas blir sjukpensionärer- alltså är generaldirektören en politisk sjukpensionering.Granntantens egen teori men jag tycker den håller ganska bra.

    SvaraRadera