torsdag 25 februari 2010

TRÅKIGT, tråkigt, tråkigt!!!

Melodifestivalen .. det har varit som Kalle Anka på julafon, ungefär. Något som vi bara MÅSTE se och engagera oss i, eller hur?

Men nu är det bara tråkigt, trist och fullt av innehållslösa moment. Redan förra året började vi skruva på oss i soffan och tala om annat medan artisterna bildade ljudkuliss. Vi tappade fokus, planerade morgondagen, hämtade grejor och kollade datorn.

Redan förra året funderade vi över vad som låg i papperskorgen .. och längtade efter en alternativ underhållningsserie där de ratade bidragen kunde spelas upp.

För om det vi har sett och hört hittills i årets Melodifestival är det bästa Sverige kan åstadkomma ..

.. så måste helt enkelt de kasserade bidragen vara så dåliga att de har ett skyhögt underhållningsvärde, eller???

3 kommentarer:

 1. Spontant känns det som om man rafsat ihop några låtar för ändamålet som antas slå. Inte för att vara bra, utan för att vinna.

  SvaraRadera
 2. Så här långt känns det lite felrafsat?? Möjligen kan det vara lite för många "vänner" representerade i urvalet och då ligger alla okända nya storheter i botten på sopsäcken.

  Åhhh ... vad jag skulle vilja lyssna igenom den sopsäcken .. ;-)))

  SvaraRadera
 3. Hej.... Jag håller med fullt och prickat. vad fan håller ni som tar ut låtarna på med???????????????????????????????????????????????
  skärp er för fan ni är sämst. avgå för fan. kan ni inte battre. urusla låta har det varit i 5 ÅR,5 ÅR 5 ÅR. Visst vill ni komma sisst så fortsätt så har bara och skämm ut sverige bara. Fy fan säger jag bara dåliga låtar det är det ända jag säger.

  SvaraRadera